Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
My na razie mamy szacowane na 140 zł/ 2 miesiące.
Dobrze, ze napisałyście k tym prądzie, bo się okazało, że mam nie zapłacone coś jakieś rozliczenie musiało być przed sama wigilia, bp patrzyłam w grudniu i nie było faktur, a tu nagle rozliczenie półrocza plus faktura grudniowa. I z grudniowej zabrakło 25 ziko z nadpłaty a fakturę prognozę mamy o 40 zł wyższa xo miesiąc niż rok temu w tym okresie
Misiaq te krakersy mnie prześladują teraz!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
My mamy rozliczenia co 2 miesiace. Generalnie jak sprawdziliśmy to przez cały rok 2021 cena wzrosła prawie 400%. Ostatni rachunek na koniec padziernika zawierał też podwyżkę. Ten rachunek za listopad-grudzień w stosunku do tego wrzesien-pazdziernik, to wzrost ceny ponad 100%.
Tylko, że takie podwyżki nie dotyczą odbiorców prywatnych. My jestesmy firmą.
Generalnie przez ostatni rok ceny bardz poszybowały w górę. Ciekawe jak bedzie wygladała praca po podwyzkach
W mojej biedronce też są i w dc
Dziś byłam w piekarni, 4 bułki i mały chleb zapłaciłam 12,5.
Serio w szoku jestem
Serio w szoku jestem
U mnie w sklepie 4 bułki i 2 chleby to 20 zł.asieka pisze:W mojej biedronce też są i w dc
Serio w szoku jestem
Dzisiaj za 8 plasterków wędliny drobiowej i krótką laskę cienkiej kiełbasy zapłaciłam 12 zł
Ja odkryłam sklep dealz i będę tam po chemię chodzić i baterie. Dziś kupiłam 30 baterii AA za 12 zł.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Misiaq ja bardziej na takie chemiczne patrzyłam to bardzo dobre ceny były, np. tabletki fairy platinum 80 sztuk 50 zł, a zwykle 100 sztuk 50 zł. Albo duże płyny do prania ariel po 30 zł. Na dłuższe analizy nie miałam czasu, bo wpadłam w sumie po baterie tylko muszę sie wybrać sama któregoś dnia jak sie chemia pokończy.
PS. Ile słodyczy tam!
PS. Ile słodyczy tam!
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja nie znałam, a mam dwa dość niedaleko.Misiowa pisze:Necia, lubię Dealza. Szkoda, że mam tak daleko
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.