Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Ktoś tu nas robi w ***** i tym razem nie mam na myśli naszego rządu
Już jest wtorek!
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Już jest wtorek!
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
- Escherichia
Nikt Cię w chuja nie robi
Zdjęcia miałam wrzucać w poniedziałek, a "wyniki" między 7dc a 9dc, bo wtedy dopiero mam spadki po okresie.. Pisałam w niedzielę, że wrzucam zdjęcia, bo mogę w poniedziałek nie mieć czasu (jak się okazało czasu nie miałam nawet pierdnąć w poniedziałek i wtorek).
Dzisiaj 8dc, więc myślę, że ta mniejsza liczba na wadze, to już finito, najwyżej jutro/pojutrze będę korygować
Na początku chciałam Wam podziękować za wspieranie mnie przez rok poprzez cudowne komplementy
Jeśli chodzi o Wasze typy, to najbardziej łaskawa była meg Trochę dziewczyna przesadziła, 60?
Lisbeth natomiast pocisnęła w drugą stronę
Wszytskie opinie, że poniżej 65kg również są bardzo miłe W pracy również oceniają mnie na około 63-64kg
Natomiast największe doświadczenie z dużym cycem ma Misiaq, a Shattered ma celne oko Aneczka wstrzeliła się idealnie
Ostatnie miesięczne (w przypadku centymetrów półtoramiesięczne) spadki wyglądają następująco:
-2,2kg
biust -3cm
talia -3cm
pępek -3cm
flak i boczki -4cm
biodra -2cm
udo -1cm
Aktualnie większość mierzonych/kupowanych ubrań jest w rozmiarze 38
Ważę 67,2kg
- mała_czarna
Bakteria brawo a ile w sumie zgubilaś cm? I jaki teraz cel? Utrzymanie tego czy jeszcze jakieś spadki planujesz?
- Escherichia
Pomiary ciała zapisuję od końca września, więc bazować będę na swojej pamięci. Grzebię w głowie i na spokojnie po -25cm w cyckach, biodrach, w pasiemała_czarna pisze: ↑12 sty 2022, 8:05Bakteria brawo a ile w sumie zgubilaś cm? I jaki teraz cel? Utrzymanie tego czy jeszcze jakieś spadki planujesz?
Cel? Wyjdzie w praniu, ale z 5kg mogę jeszcze pocisnać
No dobra, Misiaq wygrała, ale byłam blisko też mam taki cyckowy problem.
W każdym razie mega wielki szacun za to, co osiągnęłaś. Ile w sumie schudłaś? Coś mi się kojarzy, że ok 30 kg, ale nie chce mi się przekopywać wątku masz jeszcze jakieś dodatkowe statystyki? Typu np. ile przez pierwsze 3 miesiące, pół roku itp? Lubię takie rzeczy
W każdym razie mega wielki szacun za to, co osiągnęłaś. Ile w sumie schudłaś? Coś mi się kojarzy, że ok 30 kg, ale nie chce mi się przekopywać wątku masz jeszcze jakieś dodatkowe statystyki? Typu np. ile przez pierwsze 3 miesiące, pół roku itp? Lubię takie rzeczy
- Escherichia
W sumie schudłam 33,4kg i bardzo proszę o pozostawienie komentarzy o wadze wyjściowej dla siebie Chyba zobaczenie tamtej liczby mną mocno wstrząsnęło i dało kopa, jak nigdy wcześniej.efryna pisze: ↑12 sty 2022, 8:33No dobra, Misiaq wygrała, ale byłam blisko też mam taki cyckowy problem.
Przez pierwsze 3 miesiące schudłam 8,5kg. W lipiec wchodziłam 18,8kg szczuplejsza. Wrzesień kończyłam z -25,8kg na minusie. W Sylwestra "balowałam" o 31,8kg lżejsza
Ogromne gratulacje
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Wygrałam!
Wyglądasz na mniej!
Ważę podobnie, wyglądam dużo gorzej
Wyglądasz na mniej!
Ogromne gratulacje ❤❤❤
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Podpisuje sie, ja tez wazę podobnie a wyglądam… szkoda gadać Misiaq pisze:Wygrałam!
Wyglądasz na mniej!
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- Escherichia
Dzięki za statystyki, naprawdę jesteś niesamowita (głównie chyba podziwiam wytrwałość i konsekwencje). A odnośnie wagi wyjściowej, której miałam nie komentować to wyglądałaś na sporo mniej, w życiu bym Ci nie dała więcej niż 90 kg i tak samo teraz uważam, że wyglądasz na mniej i myślę, że bym typowała coś koło 63 kg jakbym nie czytała Twoich komentarzy
- Escherichia
Escherichia gratulacje! Niesamowite osiagniecie!
A co do zakladow, bylam blisko
A co do zakladow, bylam blisko
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵