Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
Jak klikasz na dole odpowiedz, to otwiera Ci się okienko i na górze masz ikonkę obrazka (wstaw obrazek) i tam musisz tylko skopiować adres obrazka z neta
Ja mam książkę w domu. Czeka, a raczej czekała na swoją kolej. Byliśmy u teściów. Teściowa płakała, że chce film obejrzeć, bo książka świetna. Ja trochę kręciłam nosem, bo wolę najpierw przeczytać, później oglądać, ale że była męcząca, to walczyliśmy jej film. Byłam zmęczona i podejrzewałam, że szybko usnę. Wszystko szło dobrze dopóki teściowa w połowie filmu nie podzieliła się informacją kto zabił...
Escherichia pisze:Wszystko szło dobrze dopóki teściowa w połowie filmu nie podzieliła się informacją kto zabił...
Taaaa.. tragiczna jest.mała_czarna pisze: ↑27 maja 2017, 17:23Escherichia pisze:Wszystko szło dobrze dopóki teściowa w połowie filmu nie podzieliła się informacją kto zabił...
Oo matko, nie znoszę, gdy ludzie robią takie rzeczy.
Tzn ja na razie pochłaniam drugą część (aż do tej pory nie czytałam), więc jeszcze nie wiem jak ta ostatniamała_czarna pisze: ↑27 maja 2017, 22:05amilka, i jak? Dobra tak jak pierwsze części?
Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości