Sukienki
Re: Sukienki
Necia Ty masz jakieś problemy w życiu, że wszędzie czujesz spisek?
Sorry jeśli uraziłam. Nie miałam na celu, ale przepraszam jeśli tak odebrałaś.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Sorry jeśli uraziłam. Nie miałam na celu, ale przepraszam jeśli tak odebrałaś.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Meg zabrzmiało niezbyt miło. Peace
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Meg zabrzmiało niezbyt miło. Peace
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Pani kochana, w sieciowce to ja nie kupiłam kiecki pewnie z 7 lat, bo przed ciążą z MNecia pisze: ↑30 kwie 2022, 10:00Wiecie, biorąc pod uwagę ceny ogólnie, to ze w zwyklej sieciówce nie kupisz raczej kiecki porządnej poniżej 200 zł, a w zarach itp. to już z pewnością nie, a one szyte hurtowo w Chinach i Bangladeszu to 360 zł (promocja) za sukienkę szytą w Polsce przez Polska firmę już nie jest takie straszne.
Ja już dorosłam do tego, ze wole kupić dwie na sezon niż 10 w sieciówce.
- Escherichia
Asieka, byłam dzisiaj w galerii i kuknęłam na tę sukienkę Fajna, ale jednak przy moich ramionach..
To już lepiej czułam się w tej na ramiączkach Ale wzięłam i jedną i drugą za dużą, kolejki do przymierzalni jak fix (jakaś wyprzedaż, bo nie zwróciłam uwagi?), Więc sobie darowałam.
Chociaż ta na ramiączkach byłaby fajna na wyjazd nad morze
Proszę docenić, że stoję na baczność
To już lepiej czułam się w tej na ramiączkach Ale wzięłam i jedną i drugą za dużą, kolejki do przymierzalni jak fix (jakaś wyprzedaż, bo nie zwróciłam uwagi?), Więc sobie darowałam.
Chociaż ta na ramiączkach byłaby fajna na wyjazd nad morze
Proszę docenić, że stoję na baczność
- Załączniki
-
- PSX_20220430_160146.jpg (284.9 KiB) Przejrzano 2323 razy
-
- IMG_20220430_155948.jpg (762.01 KiB) Przejrzano 2323 razy
- mała_czarna
Bakteria moim zdaniem w obu fajnie wyglądasz
Katherina wierze, bo ja w sumie raz, w greenpoincie upolowałam takie letnie podfruwaje
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
A według mnie w pierwszej jest zaburzona proporcja góry. Jakoś niekorzystnie wyglada biust i całą góra
Zgadzam się z Aurinko, tzn. laska jesteś i w ogóle, ale coś mi nie gra w tej kiecce od pasa w górę
Mi mąż przywiózł kieckę z wyjazdu i tak ładnie wyglądała na zdjęciach, a na mnie w ogóle nie leży, też ma jakieś dziwne proporcje i nie wiem w sumie, co teraz, sprzedawać, czy zagryźć zęby i kilka razy w niej wystąpić, żeby nie sprawić mu przykrości
Mi mąż przywiózł kieckę z wyjazdu i tak ładnie wyglądała na zdjęciach, a na mnie w ogóle nie leży, też ma jakieś dziwne proporcje i nie wiem w sumie, co teraz, sprzedawać, czy zagryźć zęby i kilka razy w niej wystąpić, żeby nie sprawić mu przykrości
- Escherichia
Dzięki
Zaburza proporcję? W sensie, że góra większą w stosunku do bioder?
Zaburza proporcję? W sensie, że góra większą w stosunku do bioder?
- Escherichia
Ja mam spory cyc, a sukienka jeszcze rozmiar za duża. Też mi jakoś nie leżała. W drugiej pomimo jeszcze bardziej odsłoniętych ramion czułam się dużo lepiej
Efryna, poka!
Efryna, poka!
Eschericha to ja szczerze napiszę, że mi się obie nie podobają. Pokazywałaś się tu w sukienkach, w których wyglądałaś extra. Te są rozmiarowo OK (rozmierz 34 ofcorse), ale jakiś nie leżą tak jak inne, które pokazywałaś.
Mnie KG odstraszyła cenami, a miałam plan zakupy po powrocie do pracy
Doceniam patriotyzm zakupowy, ale 400 zł za kieckę jakoś by mnie bolało.
Mnie KG odstraszyła cenami, a miałam plan zakupy po powrocie do pracy
Doceniam patriotyzm zakupowy, ale 400 zł za kieckę jakoś by mnie bolało.
- Escherichia
Misiaq, dzięki Ale nie, rozmiar nie jest ok. Ta na ramiączkach w cycu leży ok, ale pod cycem w talii wisiała (chyba, że ma wisieć ). Wolałabym, aby jednak w talii przylegała do ciała, to podkreśliłoby figurę W poniedziałek odbieram spódnice od krawcowej, może kuknę jeszcze raz