Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Dostaliśmy podwyżkę kredytu, ponad 500 zł.
Druga. Mamy WIBOR 6.Ogółem płacimy 2 razy więcej niż w momencie brania kredytu.
Nas druga czeka w lipcu, według moich wyliczeń będzie to jakieś 350- 400 zł. Wcześniej wzrosło o 400..
My przy wibor 3m już mamy 730 zł więcej od początku cyklu podwyżek
Współczuje dziewczyny i łącze się w bólu
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Współczuje dziewczyny i łącze się w bólu
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
My mamy WIBOR 3m, ale po dwóch podwyżkach mamy tylko 200 zł więcej niż w momencie brania kredytu,
Nie No w stosunku do wysokości raty z momentu brania kredytu mamy 300 zł około więcej teraz. 730 zł mamy więcej od momentu rozpoczęcia cyklu podwyżek.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
U nas bardzo podobnie.
Podawałam kiedyś przykład jak apteki nas okradają na przykładzie leku mojego taty. Kolejny przykład, ten sam lek (przyjmowany na stałe, w zasadzie ratujący nie zdrowie s życie): w jednej aptece 165 zł i innej 120 zł. Jedna i druga to sieciówki.
Jestem za wolnym rynkiem, ale chyba jednak powinny być wyjątki.
Jestem za wolnym rynkiem, ale chyba jednak powinny być wyjątki.
Apteki stacjonarne wszystkie rzeczy, które ja kupuje maja drożej razy dwa niż internetowe. A i tak wiecznie niczego nie ma i na zamowienie. Także ja co mogę zamawiam online…
Dobrze ze Michała leki są refundowane, jeśli je kiedyś zdejmą z listy będziemy mieli przesrane, bo bez refundacji miesięczna kuracja to ponad 600 zł
Dobrze ze Michała leki są refundowane, jeśli je kiedyś zdejmą z listy będziemy mieli przesrane, bo bez refundacji miesięczna kuracja to ponad 600 zł
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Misiaq, moje tabletki antykoncepcyjne kosztują w aptece stacjonarnej 60-70zl. W necie widziałam za 44zł. Kupuję na 3 msc, więc wychodzi ok 50-60 zł różnicy w cenie
Ja bym chciała, żeby szczepionka R. była dostępna w ogóle, nawet bez refundacji A mamy przerwane leczenie
Co mogę zamawiam w aptekach internetowych.
Co mogę zamawiam w aptekach internetowych.