Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Dzięki, że mnie rozumiesz
Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka
- Escherichia
Ja to bym była na siebie zła gdybym wróciła z Włoch bez dodatkowych kilogramów
Miska, kocham Włochy. Tam jesteś usprawiedliwiona
Dziś spacer z wózkiem, bo jestem z M
Dziś spacer z wózkiem, bo jestem z M
- Załączniki
-
- 5EF879EF-F7C9-4771-A594-8491A60B4554.png (3.54 MiB) Przejrzano 2499 razy
Ja dziś tak
- Załączniki
-
- Screenshot_2022-07-03-14-39-39-959_com.huawei.health.jpg (320.45 KiB) Przejrzano 2473 razy
- Escherichia
asieka, chorera
Jutro mam w planie o 5.45 jechać biegać
5.55 lekki poślizg
5.55 lekki poślizg
- Załączniki
-
- DA258C57-F7A7-47E1-9144-C459DB9D6C1A.jpeg (196.01 KiB) Przejrzano 2437 razy
- Escherichia
Całkiem przyjemnie
- Załączniki
-
- PSX_20220705_175610.jpg (199.86 KiB) Przejrzano 2420 razy
Piszę potem jakie wrażenia i odczucia po
Ja coś nie chudnę ostatnio, zupełnie, mimo że w końcu udało mi się wrócić do regularnych treningów (dzięki Sofii, robię treningi z codziennie fit i są takie akurat dla mnie, potrafię się zmęczyć, ale mnie nie zabijają, chociaż szkoda, że laska nie milczy podczas ćwiczeń:P), wkurza mnie to.
Drenaż limfatyczny?
Ja to traktuje jak masaż relaksacyjny
Efryna, mi jako jedną z nielicznych nie przeszkadza, ale faktycznie - gaduła z niej. Takie przestoje strasznie demotywują, także trzymaj się!
U mnie zbliża się @ i jestem już napuchnięta. Mam wrażenie, że przytyłam, chociaż waga niewiele się zmieniła.
Ogólnie latem ciężko mi utrzymać rutynę. Tzn. ćwiczę regularnie, ale często muszę przekładać porę, bo ktoś przyjdzie, jakiś wyjazd wypadnie itd. Z dietą to już w ogóle.
U mnie zbliża się @ i jestem już napuchnięta. Mam wrażenie, że przytyłam, chociaż waga niewiele się zmieniła.
Ogólnie latem ciężko mi utrzymać rutynę. Tzn. ćwiczę regularnie, ale często muszę przekładać porę, bo ktoś przyjdzie, jakiś wyjazd wypadnie itd. Z dietą to już w ogóle.
Dlatego ja lubie jej cardio dance, bo nic nie mowi chyba glownie dzieki temu milczeniu mi tak podpasowalo, bo mnie tez wkurzaja wszelkie gaduly
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Sofii, mi też aż tak bardzo nie przeszkadza pod tym kątem dla mnie idealne są treningi caroline girvan (też na youtube), laska NIC nie mówi podczas ćwiczeń, chociaż np. mojego męża wkurza to, że się uśmiecha także nie dogodzisz
Niestety najpierw muszę wrócić do formy, żeby wrócić do tych treningów
A co do przestoju, to właśnie jestem po @ i zawsze wtedy mi ładnie leciało po przestoju, a teraz nic:/ ale może trzeba przeczekać
Niestety najpierw muszę wrócić do formy, żeby wrócić do tych treningów
A co do przestoju, to właśnie jestem po @ i zawsze wtedy mi ładnie leciało po przestoju, a teraz nic:/ ale może trzeba przeczekać
Dla mnie, jako osoby początkującej to jej gadanie dużo dało, bo okazało się, że mnóstwo ćwiczeń robiłam źle i byle jak. Nawet cardio dance - na początku robiłam je głównie, aby spalić kalorie, a teraz wiem, jak poprawnie wykonywać te ruchy, aby miały sens.
Dobrze mieć świadomość, co zwracać uwagę i jak ćwiczyć, aby nawet proste cwiczenia dawały wycisk. To się nazywa czucie mięśniowe czy jakoś tak
U mnie za kilka dni minie pół roku REGULARNYCH ćwiczeń (minimum 4 razy w tygodniu). To moje pierwsze takie osiągnięcie w życiu.
Dobrze mieć świadomość, co zwracać uwagę i jak ćwiczyć, aby nawet proste cwiczenia dawały wycisk. To się nazywa czucie mięśniowe czy jakoś tak
U mnie za kilka dni minie pół roku REGULARNYCH ćwiczeń (minimum 4 razy w tygodniu). To moje pierwsze takie osiągnięcie w życiu.
- Escherichia
Trochę palce u stóp mi za mocno ugniatało, ale ogólnie przyjemne uczucie takiego przechodzącego w górę ucisku. Nie miałam jakiś problemów z puchnięciem stóp czy łydek, ale ponoć korzystnie wpływa na skórę
Tak.
Nie pokusiłabym się na porównanie do masażu relaksacyjnego, nie byłam też specjalnie odprężona
Efryna, poczekaj jeszcze chwilę
Super!