Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Misiaq, gratulacje!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Świętuj kochana, bez tej kuli u nogi łatwiej sie żyje na pewno już Cię „jaszczomp” nie będzie nękał
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Dzięki Dziewczyny.
Być może moje niepełna radość wynika z tego, że ten kredyt nie był dla nas kulą u nogi - mieliśmy niską ratę. Nawet teraz po tych podwyżkach stóp nasza rata to 2,2 tys więc też nie najgorzej, ale 2 tys odsetek bolało. A skoro i tak w najbliższym czasie nie będziemy zmieniać mieszkania na większe, bo to nie czas na kredyt hipoteczny, to zdecydowaliśmy się na spłatę całości.
Cieszy to, że miesięczne koszty stałe będziemy mieli niskie. Smuci to, że trzeba dziecku oddać sypialnie
Być może moje niepełna radość wynika z tego, że ten kredyt nie był dla nas kulą u nogi - mieliśmy niską ratę. Nawet teraz po tych podwyżkach stóp nasza rata to 2,2 tys więc też nie najgorzej, ale 2 tys odsetek bolało. A skoro i tak w najbliższym czasie nie będziemy zmieniać mieszkania na większe, bo to nie czas na kredyt hipoteczny, to zdecydowaliśmy się na spłatę całości.
Cieszy to, że miesięczne koszty stałe będziemy mieli niskie. Smuci to, że trzeba dziecku oddać sypialnie
Misiaq, gratulacje!
Dobrze Cię rozumiem, bo nasz kredyt jest jeszcze niższy od Waszego i faktycznie nie obciąża nam budżetu. Jednak te odsetki są tak masakryczne, że cieszyłabym się, gdybym nie musiała już ich spłacać.
Dobrze Cię rozumiem, bo nasz kredyt jest jeszcze niższy od Waszego i faktycznie nie obciąża nam budżetu. Jednak te odsetki są tak masakryczne, że cieszyłabym się, gdybym nie musiała już ich spłacać.
Misiaq gratki! Chociaż ja o kredycie na co dzień w sumie nie myślę... Nie ciąży jakoś mocno.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Misiaq, gratulacje! Nie mogę się doczekać, aż pozbędziemy się naszego.
Ja: nie będę wydawała pieniędzy na zbędne rzeczy, zaciskamy pasa.
Również ja: ooooo fotel na wyprzedaży, muszę go mieć!
Ja: nie będę wydawała pieniędzy na zbędne rzeczy, zaciskamy pasa.
Również ja: ooooo fotel na wyprzedaży, muszę go mieć!
Sofii ile dałaś?
marzy mi się bujak ogrodowy, podobno mam dostać na urodziny
marzy mi się bujak ogrodowy, podobno mam dostać na urodziny
Nuuutella, 600. Przeceniony z 2000.
W Leroy.
Ja już kupuję od 3 lat. Raz faktycznie kupiłam, przywieźliśmy do domu i okazało się, że nie ma połowy części. Był ostatni więc oddali nam pieniądze. I tak oglądałam, ale ciągle szkoda mi było kasy. Zainwestowalam w fotel brazylijski jak widać i to też fajna opcja budżetowa, ale jednak kokon to kokon.
A na stronę Leroy weszłam dzisiaj przypadkiem.
W Leroy.
Ja już kupuję od 3 lat. Raz faktycznie kupiłam, przywieźliśmy do domu i okazało się, że nie ma połowy części. Był ostatni więc oddali nam pieniądze. I tak oglądałam, ale ciągle szkoda mi było kasy. Zainwestowalam w fotel brazylijski jak widać i to też fajna opcja budżetowa, ale jednak kokon to kokon.
A na stronę Leroy weszłam dzisiaj przypadkiem.
O mamusiu, ale cena. Jak zamówiłaś? Widzę że u nas nie ma
Nuuutella, u nas był dostępny w sklepie, do odbioru. Spróbuj zobaczyć jutro rano, bo stany magazynowe się zmieniają.
- mała_czarna
Mój P pracuje w LM i mówi że te fotele schodzą tak szybko, że u nich nie zdążył się stan magazynowy zaktualizować i mieli 7 foteli a przyszło 14zamowien
Dobre widzę że jest też w obimała_czarna pisze: ↑29 lip 2022, 7:21Mój P pracuje w LM i mówi że te fotele schodzą tak szybko, że u nich nie zdążył się stan magazynowy zaktualizować i mieli 7 foteli a przyszło 14zamowien
Meg skoro bojkot węgla i ropy nic nie da... To wątpię żeby bojkot leroy coś pomógł. Niestety...