Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Barbora licytuje się z Frisco w promocji na masło. W Barborze 4,49 Mlekowita, a we Frisco nieznanej mi firmy za 3,99.
A we frisco ile można wziąć? Ja mam 8 kostek zamrożonych z promocji
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Katherina, próbuję wyszukać ofertę na maslo w aplikacji Frisco ale chyba u nas nie ma promocji.
Możliwe, że to lokalne, ja dostałam taką wiadomość i w aplikacji rzeczywiście mam
- Załączniki
-
- Screenshot_20221116-190255-960.png (88.76 KiB) Przejrzano 1816 razy
U nas dzieci jedzą i w placówce i w domu ciepły obiad, nie ma innej opcji. W dodatku mąż nie lubi, jak na dwa dni jest to samo. Więc albo gotuję codziennie albo część zamrażam.
Ze wszystkich podwyżek spożywczych które biorę na klatę i staram się nie przeżyć. To nie mogę pojąć i przeżyć cen papieru toaletowego i chusteczek higienicznych
Ostatnio stwierdzam, że kapsułki do prania są absurdalnie drogie i chyba pierwszy raz dziś kupie proszek do prania.
Ostatnio stwierdzam, że kapsułki do prania są absurdalnie drogie i chyba pierwszy raz dziś kupie proszek do prania.
Mi się kapsułki totalnie nie opłacają, choć są wygodniejsze. Duże opakowanie proszki wysyracza mi na ok 1,5-2 miesiące, kapsułki niecay miesiąc. Prań robię ok 6 tygodniowoasieka pisze: ↑18 lis 2022, 7:55Ze wszystkich podwyżek spożywczych które biorę na klatę i staram się nie przeżyć. To nie mogę pojąć i przeżyć cen papieru toaletowego i chusteczek higienicznych
Ja tak lubię kapsułki, że nie przeliczam nawet, jakby to wyszło z innym detergentem. Kupuję zapas kapsułek, gdy są w takiej promocji, żeby wyszło ok 1 zł za kapsułkę. Zazwyczaj Ariel, czasem Vizir.
A ja się mocno polubiłam z płynem do prania. Kapsułka jedna czasem była mi mało a jak wrzucałam dwie, to mi zostawał ten "flak" na ciuchach. Płynu leję tyle ile akurat potrzebuję na wsad.
Nie jest to ekonomiczne rozwiązanie ale najwygodniejsze.
Nie jest to ekonomiczne rozwiązanie ale najwygodniejsze.
Jak macie shakomat z biedronki to czasami mają promocje na Kapsułki ja ostatnio miałam vizir i zapłaciłam tyle że wychodziło 0.60gr za sztukę
Masz pełny wsad w pralce jak robisz pranie.nuuutella pisze: ↑18 lis 2022, 8:44Mi się kapsułki totalnie nie opłacają, choć są wygodniejsze. Duże opakowanie proszki wysyracza mi na ok 1,5-2 miesiące, kapsułki niecay miesiąc. Prań robię ok 6 tygodniowoasieka pisze: ↑18 lis 2022, 7:55Ze wszystkich podwyżek spożywczych które biorę na klatę i staram się nie przeżyć. To nie mogę pojąć i przeżyć cen papieru toaletowego i chusteczek higienicznych
My się chyba mało brudzimy, bo 6 prań w tydzień to dla mnie abstrakcja?
Ja jakis czas kupowalam kapsulki, ale tez sie z nimi nie lubie, a jak juz ta pralke z ecco bubble kupilismy to w ogole sie przestaly sprawdzac... Bardzo dlugo pralam w płynie, ale ostatnio przypadkiem odkrylam, ze najlepiej sprawdza sie proszek i pranie duzo lepiej pachnie, wiec z jakis miesiac temu sie na proszek znow przerzucilam
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵