Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
Dzięki, wypożyczyłam 5 części Stacji Jagodno.
Ja ciężki kaliber:
- Załączniki
-
- Screenshot_20221219-171647-923.png (1.94 MiB) Przejrzano 4639 razy
- mała_czarna
Na co się zdecydowałaś?Sofii pisze:
Misiaq
Mała, kupiłam ostatecznie "Jedno życzenie" Sparksa. Wiem, że ma kilka serii polskich autorek i nie chciałam ryzykować, że powielę.
- mała_czarna
Ja wprawdzie Sparksa nie czytałam nic ale z tego co wiem ma dobre opinieSofii pisze:Mała, kupiłam ostatecznie "Jedno życzenie" Sparksa. Wiem, że ma kilka serii polskich autorek i nie chciałam ryzykować, że powielę.
Ostatnio zmieniony 22 gru 2022, 20:03 przez mała_czarna, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja kilka jego książek bardzo lubię. Szczególnie Na ratunek.mała_czarna pisze: ↑22 gru 2022, 20:03Ja wprawdzie Sparka nie czytałam nic ale z tego co wiem ma dobre opinieSofii pisze:Mała, kupiłam ostatecznie "Jedno życzenie" Sparksa. Wiem, że ma kilka serii polskich autorek i nie chciałam ryzykować, że powielę.
Mała, ja też nie za wiele. Nawet nazwisko źle napisałam
Ale miał dobre opinie, a 18-latka to jeszcze nie jest bardzo wymagająca czytelniczka. Mam nadzieję, że będzie zadowolona.
Ale miał dobre opinie, a 18-latka to jeszcze nie jest bardzo wymagająca czytelniczka. Mam nadzieję, że będzie zadowolona.
- mała_czarna
Nowy rok nowe odliczanie
1/2023
1/2023
W tym roku nikt nie dobił do 100?
- mała_czarna
Adu przebiła 100Misiaq pisze:W tym roku nikt nie dobił do 100?
Ja skończyłam na 136.
I z tej okazji dziś popsuł mi się czytnik, pękł ekran wiec amba co się splakalam to moje. Moj mąż jak zobaczył moj żal, to orzekł ze jutro kupimy nowy..
I z tej okazji dziś popsuł mi się czytnik, pękł ekran wiec amba co się splakalam to moje. Moj mąż jak zobaczył moj żal, to orzekł ze jutro kupimy nowy..