Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
to również do Was dołączam
Bierzemy udział drugi raz w wyzwaniu na lubimyczytać.pl - 24 książki w ciągu roku. W ubiegłym roku udało mi się przeczytać równiutko 24, mąż 30. Wcześniej też czytaliśmy, ale też z reguły coś koło 20 książek.
Jak Wy to robicie, że jesteście w stanie tyle przeczytać? Ja się na prawdę staram
1/2024
2/2024
24.06.2005
25.07.2009
25.07.2009
Mixonia powodzenia!
Ja kiedyś pochłaniałam książki, potem jak chłopcy byli bardzo mali to nie było czasu. Nadal jest go mało, ale jak znajdę super książkę to pochłonę w jeden wieczór
Ja kiedyś pochłaniałam książki, potem jak chłopcy byli bardzo mali to nie było czasu. Nadal jest go mało, ale jak znajdę super książkę to pochłonę w jeden wieczór
Ja się staram codziennie czytać i zazwyczaj się udaje ok. 1-2h po pracy. W weekendy jest na to więcej czasu, więc jakoś leci książka za książką. a zazwyczaj nie mam przerw w czytaniu między jedną książką a drugą. No i wiadomo, że jakąś obyczajówkę czy kryminał szybciej się przeczyta niż np poradnik, czy specjalistyczną
Czytam ”Chłopki”. Jestem poruszona, nawet nie wiem jak to określić słowami.
Mało czytam, nie lubię lekkich i przyjemnych romansów, więc mam poczucie, że nie marnuję czasu.
Mało czytam, nie lubię lekkich i przyjemnych romansów, więc mam poczucie, że nie marnuję czasu.
farazi, mam "Chłopki" na liście. Ja najbardziej lubię lekkie przyjemne romanse lub takie przygodowe, ale pomieszane z wątkami historycznymi. A raz przeczytałam nawet kryminał, ale to dlatego, że autorka wyjątkowo wydała, to była książka Luciny Riley. Wszystkie jej książki przeczytałam. Zaczęłam sagą Siedmiu Sióstr, to zdecydowanie był mój typ.
3/2024
3/2024
24.06.2005
25.07.2009
25.07.2009
A ja znow nie mogę przebrnąć, mam wrażenie że informacje ciągle się powtarzają, brakuje mi różnorodnych wątków i uporządkowania tematu. Doszłam do połowy, ale spróbuję jakoś to przełknąć.