tak tak, moi psychiatrzy też zawsze powtarzali, że "te leki nie wpływają na wagę". Na pewno

tak tak, moi psychiatrzy też zawsze powtarzali, że "te leki nie wpływają na wagę". Na pewno
ja po seksie jestem mięciutką, cieplutką kluseczką, którą trzeba tulić
na tyle na ile znam badania to spiralka ma mniej więcej taką samą skuteczność jak tabletki
To o terapii to trochę przykre, jeśli nie chcesz rad to nie ma co poruszać jakiegokolwiek tematu.asieka pisze: ↑10 lut 2024, 14:19Czekałam na opinie zanim się terapia zacznie
U nas jest dramat. Zimno jak Arktyka jak oby ludzie. Ostatni raz chyba w listopadzie. Ani smyrania, tulenia, nic. Odstawiłam anty bo stwierdziłam po cholerę mi to jak my nic a nic. Podobnie jak u bakterii.
A seks jak już, to bez gry wstępnej. Pyk pyk i już.
a robi z tym cokolwiek, czy po prostu stwierdził i uznał temat za zamknięty?
rzekłabym, że się zmienia. Jest inne niz było, czasem trochę brakuje nam możliwości pewnych szaleństw z uwagi na to, że zazwyczaj co najmniej jedno z dzieci jest w sąsiednim pokoju, ale jeszcze trochę i to ograniczenie zniknie, ale za to na pewno z czasem coraz lepiej znamy się nawzajem i łapiemy bez słów nawzajem swoje potrzeby, więc chyba bym ogólnie zakwalifikowała, że im dalej, tym lepiej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości