Było ostatnio -20%asieka pisze: ↑11 mar 2023, 13:03Misiowa ja czekam na jakąś promocje https://wojas.pl/czarne-lordsy-damskie- ... 9aEALw_wcB
Buty
Re: Buty
Pamietam, że w drugiej klasie liceum miałam buty, czarne lakierowane na niewielkim słupku. Z podobną klamrą. Założyłam je na półmetek, okropnie obtarły mi pięty. Od tej pory mam złe skojarzenia i nie przekonam się do butów z taką klamrą 
Nie miałam butów z Zary, więc nie wiem. Moja szwagierka ma od nich sporo od sportowych po kozaki i sobie chwali.
Te mi się spodobały, więc jak będą ładnie leżeć, to pewnie się na nie zdecyduję. Do tego czasu przejrzę jeszcze milion par
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Te mi się spodobały, więc jak będą ładnie leżeć, to pewnie się na nie zdecyduję. Do tego czasu przejrzę jeszcze milion par

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Szykuje się na wiosnę
- Załączniki
-
- F80E5F91-CFAF-4483-9577-0B6C3683F3E0.jpeg (168.09 KiB) Przejrzano 4620 razy
-
- E4C941E3-08F8-49D6-922C-623F94DE8146.jpeg (146.79 KiB) Przejrzano 4620 razy
Asieka, fajne szczególnie te drugie!
Ja szukam na wiosnę nowych trampek.
Musiałam zareklamować moje buty zimowe. Chciałam ten sam model, bo były fajne ale niestety nie było już mojego rozmiaru i oddali kasę.
Także pod koniec zimy musiałam kupić nowe.

Ja szukam na wiosnę nowych trampek.
Musiałam zareklamować moje buty zimowe. Chciałam ten sam model, bo były fajne ale niestety nie było już mojego rozmiaru i oddali kasę.
Także pod koniec zimy musiałam kupić nowe.