Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
13/2024
Oj, pechowa ta trzynastka. Byłam pewna, że to nie może być gorsze od serialu, ale jest.
Oj, pechowa ta trzynastka. Byłam pewna, że to nie może być gorsze od serialu, ale jest.
- Escherichia
Ja obejrzałam jeden odcinek. Dla mnie to jest niestrawne
A podobno są już trzy sezony.
Mi się beidgertonowie podobali, obejrzałam wszystko
Ja obejrzałam pierwszy sezon, tak na odmóżdżenie był akceptowalny. Drugi mnie pokonał. Trzeciego sezonu nawet nie próbowałam oglądać.
no to jest serial, przy którym lepiej nie używać mózgu
ja obejrzalam pierwszy sezon na fali (bardzo zresztą słusznej) krytyki i nie czułam potrzeby kontynuowania. No ale temat ostatnio pojawił się w pracy i trochę nie miałam wyboru, musiałam nadrobić kolejne sezony. Mam jeszcze 2,5 odcinka do końca, cierpię bardzo.Misiaq pisze: ↑19 cze 2024, 20:20Ja obejrzałam jeden odcinek. Dla mnie to jest niestrawne
A podobno są już trzy sezony.
A że byłam ciekawa, jak wypada serial w porównaniu do książki, to zaryzykowałam... i nie było warto
musze oddać do biblioteki za kilka dni, więc zaczęłam. A Ww bardzo mi się podobała. Na początku myślałam, że nie przebrne przez te opisy, ale potem jak się już rozkręciło, to nie mogłam się oderwać. Aż szkoda było kończyć
A ja się dobrze bawiłam przy tym serialu chociaż ze świadomością, że jest to naprawdę rozrywka niskich lotów.
Próbowałam też książkę przeczytać, ale prawdę mówiąc nie spodziewałam się, że będzie aż tak słaba. W sumie to nawet jestem pod wrażeniem, że na podstawie takiego gniota zrobili dość popularny i jednak chętnie oglądany serial.
Ja kilka fajnych książek czytałam ostatnio, jak znajdę chwilę, to się podzielę
Próbowałam też książkę przeczytać, ale prawdę mówiąc nie spodziewałam się, że będzie aż tak słaba. W sumie to nawet jestem pod wrażeniem, że na podstawie takiego gniota zrobili dość popularny i jednak chętnie oglądany serial.
Ja kilka fajnych książek czytałam ostatnio, jak znajdę chwilę, to się podzielę
Ja obejrzałam wszystkie sezony. Na początku byłam w szoku jakim cudem jest tak zachwalany a potem stwierdziłam, że na totalne odmóżdżenie może być Choć do końca wkurzała mnie lektorka
właśnie będę brać się za to w najbliższym czasie, bo sąsiadka mi pożyczyła i miałam wątpliwości czy zaczynać. Przekonałaś mnie
24.06.2005
25.07.2009
25.07.2009
26/2024
Długo się zbierałam psychicznie do tej serii
Długo się zbierałam psychicznie do tej serii