Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
to mnie po prostu wiosna motywuje, bo nie chce znowu rozpaczać, że wyglądam jak słoń i nawet kurtka nie ma jak trochę tego zakryć.
w ogóle przed ciążami kupiłam sobie 8 (tak, tak 8) kurtek. i w żadnej nie chodziłam, bo brakowało mi minimum 10 cm materiału na brzuchu - teraz w końcu się w nie mieszczę
w ogóle przed ciążami kupiłam sobie 8 (tak, tak 8) kurtek. i w żadnej nie chodziłam, bo brakowało mi minimum 10 cm materiału na brzuchu - teraz w końcu się w nie mieszczę
Dziewczyny, wczoraj pierwszy raz poszłam pobiegać tylko 3,5 km i 40 minut, ale u tak jestem dumna
Aurinko, piona! ja też dziś byłam pobiegać (potruchtać). Wprawdzie prawie umarłam i kilka razy musiałam przejść na marsz, ale 4 km zaliczone
może nadejdzie dzień, kiedy i ja się odważę ale póki co jeszcze nie mam do tego kondycji, umarłabym po 3 minutach, skoro na orbitreku ledwo robię 10 km w 40 minut.
No błagam Cię, jestem pewna, że masz 100x lepszą kondycję niż ja ale jakbym miała orbitrek w domu, to też bym pewnie nie wychodziła
Efryna, Aurinko, brawo ! Ja nienawidze biegac Jakbym miala wyjsc z domu zeby robic cos w kierunku schudniecia to tylko na rolki
Ja juz kiedys cwiczylam z mel b i i efekty bylyby super, tylko wtedy mialam wiecej czasu no i ostatecznie trafilam na pogotowie z silnym bolem w z prawej strony brzucha, wymiotowalam i od tego schudlam
Ja juz kiedys cwiczylam z mel b i i efekty bylyby super, tylko wtedy mialam wiecej czasu no i ostatecznie trafilam na pogotowie z silnym bolem w z prawej strony brzucha, wymiotowalam i od tego schudlam
końcówka posta mimo zgrozy mnie rozwaliła
Suerte czulam sie wtedy okropnie, polecialam do PL z siniakami na rekach od kroplowek, blada jak sciana, ale na plazy dobrze wygladalam
KarLa pisze:Suerte czulam sie wtedy okropnie, polecialam do PL z siniakami na rekach od kroplowek, blada jak sciana, ale na plazy dobrze wygladalam
CHMK, zapytaj znajomych, na pewno pomoga
Suerte, no ale juz bym nie chciala powtorki Z tego wszystkiego to jedynie moglabym miec brak apetytu
Brawo! Niezle pocwiczylas
Brawo! Niezle pocwiczylas
bo jutro chcę sobie nowe porównawcze zrobić, to wiesz - liczę na cud
Suerte, z pewnoscia bedzie super