Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Sofii, brawo ! To widze ze tez masz motywacje.Twoja impreza jest blizej niz moja bo u nas pierwsza z imprez jest 2 czerwca.
Ja chce moje rolki wziac do PL i tam bede miala z kim jezdzic, bo przyjaciolka tez lubi
Ja chce moje rolki wziac do PL i tam bede miala z kim jezdzic, bo przyjaciolka tez lubi
Wyszłam dzisiaj pobiegać i oczywiście po 10 minutach dostałam takiej kolki, że ledwo do domu doszłam. Rozciągnęłam się porządnie więc winy wypatruje w oddychaniu. Mam straszny problem z oddychaniem przy jakimkolwiek wysiłku
W każdym razie chwilę pobiegłam no i poćwiczyłam w domu nogi i brzuch.
W każdym razie chwilę pobiegłam no i poćwiczyłam w domu nogi i brzuch.
No nie wytrzymam, wszystkie już jesteście takie fit, że nikt się nie odzywa?
Ja pierwszy raz w życiu poczułam przyjemność z ćwiczeń i mam motywację, a nie ma z kim pisać
W każdym razie wczoraj wcisnęłam tyłek w spodnie, które ostatnio były koszmarnie opięte, a wczoraj leżały idealnie
Brzuch się spłaszcza, boczki znikają, a ja jestem nakręcona. Zaliczyłam dzisiaj godzinę siłowni.
57 zagościło na stałe, ale mam wielką nadzieję na 56.9 w tym tygodniu.
Ja pierwszy raz w życiu poczułam przyjemność z ćwiczeń i mam motywację, a nie ma z kim pisać
W każdym razie wczoraj wcisnęłam tyłek w spodnie, które ostatnio były koszmarnie opięte, a wczoraj leżały idealnie
Brzuch się spłaszcza, boczki znikają, a ja jestem nakręcona. Zaliczyłam dzisiaj godzinę siłowni.
57 zagościło na stałe, ale mam wielką nadzieję na 56.9 w tym tygodniu.
ja się nie ważę od dłuższego czasu, bo wolniej już leciało i mnie to wkurzało...
a tak to nie wiem co pisać
a tak to nie wiem co pisać
Sofii, super ze widzisz efekty, brawo !
Ja dołączę do Was po połogu.
Generalnie ciążę zaczynałam z 60 kg. Przez te 9 miesięcy dobiłam do 74 kg. Młody urodził się 8 dni temu, a waga pokazała 67,3 kg. Generalnie chciałabym schudnąć do 57 kg, bo w tej wadze czuję się całkiem spoko. Zobaczymy jak pójdzie...
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Generalnie ciążę zaczynałam z 60 kg. Przez te 9 miesięcy dobiłam do 74 kg. Młody urodził się 8 dni temu, a waga pokazała 67,3 kg. Generalnie chciałabym schudnąć do 57 kg, bo w tej wadze czuję się całkiem spoko. Zobaczymy jak pójdzie...
Meg, na pewno w ciągu najbliższych dni/tygodni waga będzie leciała
Ja po obu porodach bardzo szybko zrzuciłam wagę, ale po 2 ciąży już niestety ciało nie jest takie samo.
Ja po obu porodach bardzo szybko zrzuciłam wagę, ale po 2 ciąży już niestety ciało nie jest takie samo.
Sofii, dlatego będę oceniać nie samą wagę, a ogólny swój wygląd. Chciałabym się nadal sobie podobać. Bo mąż już teraz mówi, że wyglądam super
No dobra wylonie sie z krzaczorow na chwilke
Mam -3kg od marca
Moja tesciowa to chyba moj najlepszy motywator i jedyna ktora dostrzega ze schudlam
Szpitalowa dieta byla super
Mam -3kg od marca
Moja tesciowa to chyba moj najlepszy motywator i jedyna ktora dostrzega ze schudlam
Szpitalowa dieta byla super
mozilla, brawo !
o to to.Sofii pisze:Meg, na pewno w ciągu najbliższych dni/tygodni waga będzie leciała
Oj po drugiej to naprawdę się posypało. Po trzeciej to już chyba bym nie mogła patrzeć na siebie
Trzymam za Was wszystkie kciuki we wrześniu myślę się tutaj pojawić Ja już też widzę ,że coraz gorzej moje ciało wygląda jednak mało ruchu robi swoje.
Weszłam w swoje przedciążowe dżinsy
Jest to jakiś sukces
Jest to jakiś sukces
weszłam dzisiaj na wagę i mam -14.6kg...
kurrr końca nie widać...
kurrr końca nie widać...