Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Meg po pierwszej ciąży zwykle łatwiej dochodzi ciało do siebie
Po prostu mam nadzieje ze szybko wszystko Ci zejdzie ale musisz chwile dać organizmowi 
Moja siostra po dwóch ciazach jest szczuplutka ale już zgrabna nie jest niestety i ja czuje ze bedzie ze mna to samo.Dawniej miała takie mięśnie ładne na udach , rękach naturalne dziewczęce, a teraz jest taka flakowata mi się to samo robi.

Aurinko, to źle wróży na przyszłość 
Mam nadzieję, że starczy mi samozaparcia żeby wyglądać przynajmniej znośnie
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka

Mam nadzieję, że starczy mi samozaparcia żeby wyglądać przynajmniej znośnie

Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
nie zebym dobijala ale to chyba od genow zalezy Moja siostra po 3 ciazach ma swietne cialo A nie robi zywcem nic poza ogarnianiem tej trojcy (swietej ). Ja mam nadzieje tez sie ogarnac w najblizszym czasie (chociaz chyba nie jest tak zle z moim odwlokiem skoro ostatnio na depilacji babka mi nie wierzyla ze mam 3 lata do 40tki - w dzieci wierzyla bo je widziala ) jak sie moje wampirzatka troche ogarnąAlexia pisze:Moja siostra po dwóch ciazach jest szczuplutka ale już zgrabna nie jest niestety i ja czuje ze bedzie ze mna to samo.Dawniej miała takie mięśnie ładne na udach , rękach naturalne dziewczęce, a teraz jest taka flakowata mi się to samo robi.
Itzal Całkiem możliwe
Ja z twarzy wyglądam młodo moją siostra tak samo szczupłe w miarę jesteśmy ale nie mamy takich mięśni mocnych jak się czasem u kobiet spotyka

No ja genetycznie na pewno przegrywam
ale robię, co mogę.
Bieganie zaliczone, nawet czas poprawiłam
muszę się trochę odkuć po weekendzie majowym

Bieganie zaliczone, nawet czas poprawiłam
ej, chyba pierwszy raz od początku diety mam wrażenie, że to się nie uda... 

my mamy to "szczescie" ze odziedziczylysmy wiecej po tacie, glownie łykowatosc sylwetkiAlexia pisze:Itzal Całkiem możliwe Ja z twarzy wyglądam młodo moją siostra tak samo szczupłe w miarę jesteśmy ale nie mamy takich mięśni mocnych jak się czasem u kobiet spotyka
Suerte, uda sie na pewno!!!! Zobacz jak duzo juz osiagnelas. Zostalo juz tylko pare kg 

ale dalej wyglądam jak słoń... (a do Was to się nawet nie porównuje, bo już w ogóle mnie dół złapie)
Suerte, ja widzialam gdzies Twoje zdjecie i na pewno nie wygladasz jak slon, wygladasz super!

Suerte, ja tam nie wiem jak wyglądasz, więc się nie wypowiadam. Ale już tyle osiągnęłaś! Trzymam kciuki za jeszcze!
niepowazna widzialam cie i to nieprawda!Suerte pisze:ale dalej wyglądam jak słoń... (a do Was to się nawet nie porównuje, bo już w ogóle mnie dół złapie)
dzięki Dziewczyny za te słowa, ale serio od wczoraj mam humor pt.: to się nie uda.
Przejdzie Ci