Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
10/2019

Itzal, świetna jest ta książka.
A ja się zgubiłam w liczeniu.
A ja się zgubiłam w liczeniu.
Szkoda ze ta wiedza nie przeklada sie na ogarniecie dziatwyMisiaq pisze:Itzal chyba jesteś na forum najbardziej wedukowana mamą:)
Misiaq pisze:Ja nie lubię tych poradników (po za tym jednym, który mi polecilas), bo mam wrażenie, że piszą je albo osoby, które nie mają dzieci albo takie, którym rodzicielstwo nie wyszło i szukają usprawiedliwienia:)
Tez mam takie wrazenie przy wiekszosci do tego zbieralam sie jak pies do jeza, bo Jak mowic zeby dzieci nas sluchaly zupelnie mi nie podeszla i nie wiem czy doszlam do 1/3 Zobaczymy co przyniesie ta
Ja mega nienawidze poradnikow a wlasnie przymierzam się do trzeciego pod rzad tego samego autora. W kolejce czeka jeszcze JuulMisiaq pisze:Ja nie lubię tych poradników (po za tym jednym, który mi polecilas), bo mam wrażenie, że piszą je albo osoby, które nie mają dzieci albo takie, którym rodzicielstwo nie wyszło i szukają usprawiedliwienia:)
- mała_czarna
Efryna jak Szamałek? Dużo dobrych opinii o nim widziałam.
Mi już końcówka Nessera została i nie mogę znaleźć czasu żeby dokończyć
Mi już końcówka Nessera została i nie mogę znaleźć czasu żeby dokończyć

mała_czarna, bardzo mi się podobała książka, naprawdę - fajnie napisana i trzymająca w napięciu. Bardzo mi smutno odkąd przeczytałam, że nie ma od razu kolejnej części i aż nie mam pomysłu, co teraz czytać 
Szczerze polecam
Szczerze polecam
- mała_czarna
Efryna to muszę obczaić czy w bibliotece jest
W końcu skończyłam tamtą i teraz
13/2019
W końcu skończyłam tamtą i teraz
13/2019

No dobra, zdecydowałam się
11/2019

11/2019

nie mam teraz głowy zupełnie do niczego, a najbardziej do czytania, ale może coś się ruszy...
33/2019

33/2019