Sofii pisze: ↑05 lip 2017, 11:12
Za mną chodzi po głowie aby zostawić określoną kwotę na koncie, a resztę na oszczędnościowe. I spróbować czy nam wystarczy. Do tej pory na oszczędnościowe szło to, co zostało.
ja przelewam na biezaco 200-300 zl, plus nadwyzka z calego miesiaca. Nie umiem oszczedzac na jednym koncie, a w razie czego zawsze mamy dostep do oszczednosciowego. Wlasciwie to moje zwykle Konto, panienskie, ale w sumie je zostawilam i sie przydaje
Katherina pisze: ↑05 lip 2017, 14:31
Ja ostatnio zrobiłam porządki, wywaliłam wszystkie kosmetyki i nagle okazało się, że wystarczą mi szampon (wspólny z mężem i M), płyn do mycia (wspólny z M), żel do higieny intymnej i olejek. Plus dezodorant, perfumy,tusz do rzęs i kredki do oczu. Nagle tyle miejsca mi się w łazience zrobiło.
szczerze mowiac ja tez nie potrzebuje wielu... zel pod prysznic, szampon, Balsam i zel do mycia twarzy (plus plyn micelarny), perfumy.
Na codzien uzywam tylko podkladu i tuszu do rzes. Kolorowe kosmetyki od wielkieg dzwona...
Nessa pisze: ↑05 lip 2017, 14:53
Jeszcze umowę podpisać w piątek, notariusz i te inne sprawy. Mam nadzieję, że uda się do końca miesiąca wprowadzić bo tutaj umowę wynajmu mamy do 31 lipca
wielkie gratulacjee!!!!
Nessa pisze: ↑05 lip 2017, 15:03
Katherina tylko piwnica jest Najgorzej będzie z zakupami, wózkiem czy dziećmi... ale mnóstwo ludzi tak żyje w naszym mieście i dali radę to i my damy
ja Cale zycie mieszkalam na 4 pietrze, potem na 3 i przezylismy