Analiza kolorystyczno-sylwetkowa
Re: Analiza kolorystyczno-sylwetkowa
Mimezja, nieeee, ja już po prosru spałam:P tak, ja mam duże ramiona, ręce i brzuchu, biodra w stosunku do tego nie są aż takie, nogi raczej też są ok.
Lisbeth, już weź Ty kobieto nie przesadzaj z tym wielkim rozmiarem. To jest 44, a nie 56. Kwestia odpowiednich ubrań! A z tego co pokazujesz, to Ty po prostu kupujesz takie, jakie kupowalas kiedyś. Rozmiar to rozmiar;) Kiedys może byłby problem, ale teraz ciuchów jesy naprawdę masa.
Dzięki dziewczyny, to bardzo miłe.
Lisbeth, już weź Ty kobieto nie przesadzaj z tym wielkim rozmiarem. To jest 44, a nie 56. Kwestia odpowiednich ubrań! A z tego co pokazujesz, to Ty po prostu kupujesz takie, jakie kupowalas kiedyś. Rozmiar to rozmiar;) Kiedys może byłby problem, ale teraz ciuchów jesy naprawdę masa.
Dzięki dziewczyny, to bardzo miłe.
- mała_czarna
Lisbeth może poprobuj z sukienkami bo mogą fajnie maskować brzuch.
Adu ja się zgadzam że super umiesz sobie dobrać ciuchy - zazdroszczę takiego wyczucia
Adu ja się zgadzam że super umiesz sobie dobrać ciuchy - zazdroszczę takiego wyczucia
Lisabeth mi się wydaje, ze warto iść w stronę stylu Magdy Gessler, nie dopasowane koszule i tuniki z takich lejących się materiałów. I kolory, ale tu wiem, ze nie każdy się czuje dobrze w takich wyrazistych kolorach.
O, ale aporpos twoich strojów Lisbeth to w tej koszuli i sweterku największym problemem są spodnie. Rozumiem, że to legginsy pod domu tak? Nawet jeśli pod domu, to ja wybieram wyższe legginsy albo czasem są takie z fajnym wykonczeniem na brzuchu, ala pas. To wtedy ładnie zbiera, a tutaj widać, że masz za nisko te spodnie. Bo ta koszula i sweter ładnie by wyglądały, jakbyś miała wyższe spodnie.
Adu, a wiesz może gdzie kupić takie wysokie legginsy? I najlepiej żeby nie prześwitywały na tyłku
Oj tak, ja juz tez jakis czas temu pokochalam wyzszy stan w spodniach! Robi to dobra robote... tylko nadal nie wiem jak maskowac ramiona porzadnie
Legginsy tez mam wyzsze i takie jak Adu pisze z ta gumka taka jak szeroki pas, to wtedy tak nie uciska na brzuch i nie odznacza...
Legginsy tez mam wyzsze i takie jak Adu pisze z ta gumka taka jak szeroki pas, to wtedy tak nie uciska na brzuch i nie odznacza...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
To ja zawsze lubilam wyzszy stan, ale jak przyszla moda na biodrowki to nie bylo bata i trzeba bylo siadac z przedziałkiem na wierzchu. Teraz jestem szczesliwa, że mozna bez problemu kupic i nie pizga mi po plecach
Mia, większość legginsow jest wysoka w zasadzie. W hm, reserved popatrz, z pasem się nazywają chyba legginsy modelujace w hm.
Byłam na zakupach
Ehh
1. 2. 3. 4. 5. 6.
Ehh
1. 2. 3. 4. 5. 6.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Szara w paski i biała i z pasem i bez tylko ta ostatnia biala cienka jakoś mi się gryzie
lisbeth, 2,3,4 i 6 super! Te czarne spodnie (leginsy?) jakby trochę za ciasne?
Ta szara sukienko-koszula, ślicznie w niej wyglądasz!
5 czy 6?
Dzięki dziewczyny
Kupiłam koszulę (2) i sukienkę (5).
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Mówiłam o 6, ale sukienka też bardzo fajna. Popieram Misiową, wróć jeszcze po 6;)