Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Ja do sklepu muszę jechać samochodem, wiec nijak mi się nie opłaca robic tego codziennie
U nas też zamrażalnik pełny, za mały jest 
Mój mąż robi zakupy raz w tygodniu pod konkretnie już zaplanowane obiady i właściwie nie chodzę już w tygodniu po nic, bo mrozimy nawet pieczywo.
Mój mąż robi zakupy raz w tygodniu pod konkretnie już zaplanowane obiady i właściwie nie chodzę już w tygodniu po nic, bo mrozimy nawet pieczywo.
u nas tez zamrazalnik pelny, po pierwsze jak jest w promocji to kupuje troche wiecej i mroze, po drugie czasami wymysle cs na kolacje czy obiad czego nie planowalam jadac na zakupy w sobote i tylko wyjmuje piers do rozmrozenia. Szlag by mnie trafil jakbym miala isc specjalnie w deszczu do sklepu po mieso 

Ja tez chodzę raz w tygodniu do sklepu
W tygodniu to po ewentualne zachcianki i może pieczywo- ale raczej jak kupimy w sobotę to mamy na cały tydzien, bo nie za bardzo jemy pieczywo.

Ja też mam zamrożone mięso ale 2-3 porcje najczęściej, prócz tego warzywa, owoce, pieczywo oraz posiekane- koperek, zielona pietruszka i szczypiorek.
To powiesz czy jest różnica bo ja się nigdy nie fatygowałam mieleniem, ktorego nienawidze, a z kolei gotowy twarog z wiaderka nijak nie pasuje mi do sernika, wiec jak mi nic na szybko na odbije to dla swojej wygody mroze ser po to zeby miec z glowy przy serniku. Zreszta jak tylko jest okazją to przywozę prawdziwy wiejski ser od babci lub mama mi zamawia u kogoś wiec lubię miec 2-3kg w zamrażarce
Ja twarog tez mroze, bo u nas cienko z dostepnoscia, czasem w ruskim sklepie i czasem sie w lidlu pojawia ruski twarog, wiec czasem sobie na pierogi wozimy z pl kilka kostek/nerek i mrozimy...
Teraz w pl nie bylismy 1,5 roku, wiec dobrze, ze sie zaczal czasem w lidlu pojawiac...
Lubimy tez z rzodkiewka, czy cebulka na kanapki
Teraz w pl nie bylismy 1,5 roku, wiec dobrze, ze sie zaczal czasem w lidlu pojawiac...
Lubimy tez z rzodkiewka, czy cebulka na kanapki
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Na stronie Rossmanna jest promocja -50% na niektóre artykuły, do rana. Szału nie ma, ale są niektóre żele pod prysznic, dezodoranty i takie tam...
Miśka, czy ja dobrze kojarzę, że wy macie studnię?
Czemu niestety?Miśka pisze:Sofii, niestety mamy
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Właśnie?Mimezja pisze:Czemu niestety?Miśka pisze:Sofii, niestety mamy
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
U nas bardzo, inaczej w okresie letnim płacilibyśmy kolosalne sumy za wode
Aurinko, ale w domu macie podłączoną też?
Nam dziś wybili studnię i dumamy czy podłączać do domu też.
Nam dziś wybili studnię i dumamy czy podłączać do domu też.