Moja walka o lepszą sylwetkę
- mała_czarna
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Ja wolałam wybrać tańsza dietę żeby w razie czego nie mieć takich wyrzutów ze mi nie wyszło.
Mala_czarna to ja wolałam więcej by się jej trzymać xD
I właśnie do niej wrócić muszę i mi się nie chce znowu dla mnie inny obiad a dla rodziny inny xD gdy Lena więcej spała było łatwiej xD
I właśnie do niej wrócić muszę i mi się nie chce znowu dla mnie inny obiad a dla rodziny inny xD gdy Lena więcej spała było łatwiej xD
Tutaj to ja robię Ł też z tego obiady, tylko ustawiam jemu np 2 porcję albo i jedna, bo one są często monstrualne.
Hehe to u mojego K takie obiady nie przejdą bo dla niego obiad bez ziemniaków to nie obiad xD
- mała_czarna
To u nas tyle dobrze ze mąż póki co sam sobie ogarnął obiady, a K w przedszkolu je. Choć jak w weekend będzie jadł to co ja. Myślę że cześć rzeczy to i mąż chętnie zje.
Dagsamek, mój Ł nie lubi ziemniaków za bardzo, a w diecie mam albo ziemniaki, makaron, ryż, kaszę..
Też byłam na tej diecie 99zl/2mc. Tylko niestety nie zapisałam sobie niektórych przepisów. Udało mi się zejść do 66kg (cel był o 1 kg niżej) i teraz utrzymuję wagę.
podacie linka do tej diety? Czy przygotowywanie posilkow jest bardzo czasochlonne? Moj M. dostal ostrzezenie od lekarza ze musi schudnac ja przy okazji moze tez bym sie zalapala
KarLa, Vitalia.pl. co przygotowania posiłków, to można ustawić czas w jakim chce się robić, ja brałam takie do półgodziny.
- mała_czarna
KarLa ja też brałam tak żeby obiad dało się zrobić do pół godziny.
szladus, mala_czarna, dzieki tyle to by bylo ok. a sa takie ktore mozna przygotowac wczesniej i pozniej odgrzac? bo zazwyczaj przygotowuje obiad wczesniej. Czy mozna wybrac zeby byl glownie kurczak i indyk z miesa? bo ja innego nie lubie i musialabym sobie gotowac osobny obiad
- mała_czarna
Ja gotuje wieczorem dzień wcześniej.
I tam można zaznaczyć czego nie lubisz. Plus zawsze można sobie wymienić dany przepis na inny gdy Ci nie odpowiada
I tam można zaznaczyć czego nie lubisz. Plus zawsze można sobie wymienić dany przepis na inny gdy Ci nie odpowiada
KarLa, można, ustawiasz jak chcesz jeść, co chcesz, zmieniasz dowolnie. Ja zawsze gotuje na dwa dni
dzieki dziewczyny, brzmi coraz lepiej sa jakies godziny w ktorych trzeba zjesc dany posilek? czy posilki sa takie ze mozna je zabrac do pracy? A. pracuje od 7mej i w domu jest o 17.30
No generalnie to się dostosowuje do swoich godzin wstawania. Ja jem o 6 śniadanie, 9-10 drugie śniadanie, 12-13 obiad, 15-16 podwieczorek no i 18-19 kolacja. To zależy od głodu, ilości posiłków - może być 4 albo 5