Sukienki
Re: Sukienki
Sofii, dobry wybór!
Kurczę, jaka Ty jesteś opalona. Ja nie wiem chyba się wysmaruję mgiełką przed imprezą, bo jestem blada jak ściana i mam wrażenie, że zlewam się z sukienką
Kurczę, jaka Ty jesteś opalona. Ja nie wiem chyba się wysmaruję mgiełką przed imprezą, bo jestem blada jak ściana i mam wrażenie, że zlewam się z sukienką
Misiowa, faktycznie już jestem opalona. Jakiś balsam może załatwi sprawę? Kiedy to wesele?
Garażu, dzięki
Asieka, to ta kiecka. Rozmiar wypada standardowo. Mierzyłam s i m, wzięłam M bo jednak s za krótka ciut.
https://www.mohito.com/pl/pl/sukienka-z ... -9738m-05x
Garażu, dzięki
Asieka, to ta kiecka. Rozmiar wypada standardowo. Mierzyłam s i m, wzięłam M bo jednak s za krótka ciut.
https://www.mohito.com/pl/pl/sukienka-z ... -9738m-05x
Sofii ten kolor najlepszy, M wydaje się trochę za duze
Ostatnio zmieniony 28 cze 2022, 15:15 przez nuuutella, łącznie zmieniany 1 raz.
Moim zdaniem obie na nie, podkreślają to co nie trzeba i trochę się wydają nie na tą porę roku
Nuuutella, jest ciut luźna, ale stwierdziłam, że pewnie w praniu się trochę wciągnie, bo materiał elastyczny.
Tę jasną na zdjęciu też mam M
Ogólnie bardzo wdzięczny krój. Fajnie się układa na żywo.
Asieka, nie obraź się, ale znowu cofnęłaś się do starych nawyków. Sukienki za ciemne dla ciebie i niedobrane do figury. Możesz zwrócić?
Tę jasną na zdjęciu też mam M
Ogólnie bardzo wdzięczny krój. Fajnie się układa na żywo.
Asieka, nie obraź się, ale znowu cofnęłaś się do starych nawyków. Sukienki za ciemne dla ciebie i niedobrane do figury. Możesz zwrócić?
Sofii, wybrałaś najładniejsza
Asieka, trochę przytłaczające
Asieka, trochę przytłaczające
To teraz ja jak zwykle, wszyscy mówią że ładnie, nawet jakieś obce kobiety w sklepie a M. mówi że mnie powiększa
Sprzedawana jest bez paska, ale mam swój
Sprzedawana jest bez paska, ale mam swój
- Załączniki
-
- IMG_20220628_152525.jpg (1.95 MiB) Przejrzano 1920 razy
-
- IMG_20220628_152435.jpg (1.78 MiB) Przejrzano 1920 razy
KarLa, ogólnie fajna na lato, ale faktycznie trochę powiększa (może to kwestia zdjęcia). Ty to dopiero jesteś opalona!
Sofii, no właśnie jest cudownie przewiewna czuje się w niej jakbym nago była No i jakby nie patrzeć to ja jestem szeroka
Ok odsyłam
Sofi doradź proszę czarną/ granatową sukienkę apelową
Sofi doradź proszę czarną/ granatową sukienkę apelową
Sofii, wyglądasz lepiej niż modelka w tej sukience
Asieka, ja nie widzę.
Karla, a mnie się podoba wersja luźna. Lubię takie
Asieka, ja nie widzę.
Karla, a mnie się podoba wersja luźna. Lubię takie
Sofii, ślicznie wyglądasz. Najlepszy kolor wybrałaś
KarLa, dla mnie też bez paska, ja lubię takie sukienki na lato, chociaż wiem, o co chodzi z powiększaniem (chociaż przy pewnych temperaturach to nie ma dla mnie znaczenia)
KarLa, dla mnie też bez paska, ja lubię takie sukienki na lato, chociaż wiem, o co chodzi z powiększaniem (chociaż przy pewnych temperaturach to nie ma dla mnie znaczenia)
Misiowa, efryna, dzięki jak ja przymierzylqm dzisiaj rano jak jeszcze było gorąco to poczułam coś wspaniałego chyba zostawię z myślą o takich upałach