Bardzo dobrze się nosi. I dla mnie nie ustępuje jakością Panache - kupowałam w jednym czasie Nesse i Panache i oba się równie dobrze trzymająEscherichia pisze:Jak Ci się nosi ta Nessa? Jak jakość?
Biustonoszenie
- mała_czarna
Re: Biustonoszenie
- Escherichia
A dużo się różnią rozmiarami, czy próbować brać pod Panache (ewentualnie porównanie do Dalii)
Ja kupilam ostatnio z Nessy Abbi Padded i bardzo go lubię. Zdecydowanie moj najwygodniejszy biustonosz, ale mam aż 3, widx nie duże porównanie
- mała_czarna
Jak nie zapomnę to sprawdzę wieczoremEscherichia pisze:A dużo się różnią rozmiarami, czy próbować brać pod Panache (ewentualnie porównanie do Dalii)
- mała_czarna
Nie mam Dalii ale z Panache to całkiem inny rozmiar mam.Escherichia pisze:Dzięki
- Escherichia
Aha, dzięki
No nic, pozostaje mi znaleźć ich tabele i zaryzykować, gdy zdecyduję się na kolejne zakupy
U mnie Panache też inaczej niż Dalia. Ale np. Dalia bardzo blisko do Mediolano
No nic, pozostaje mi znaleźć ich tabele i zaryzykować, gdy zdecyduję się na kolejne zakupy
- mała_czarna
To ja mam i inny obwód i inna miskę. I przy misce więcej niż jedną literka więc ciężko jakiś wzór znaleźć.Escherichia pisze:Aha, dzięki
- Escherichia
Ta.. i G mam i J W obwodach też różnie nawet o 10cm
- mała_czarna
Dlatego najlepiej się stacjonarnie kupujeEscherichia pisze:Ta.. i G mam i J W obwodach też różnie nawet o 10cm
- Escherichia
U mnie trochę mały wybór, pewnie, jak będę w Krakowie, to pójdę do lepszego sklepu, przymierzę różne marki i modele, aby mieć rozeznanie
Jaki sklep polecasz?
Jaki sklep polecasz?
- mała_czarna
Only She na Karmelickiej i na Krakowskiej jest Brafiteria czy jakoś takEscherichia pisze:U mnie trochę mały wybór, pewnie, jak będę w Krakowie, to pójdę do lepszego sklepu, przymierzę różne marki i modele, aby mieć rozeznanie
Jaki sklep polecasz?
- Escherichia
Byłam z siostrą u brafitterki. Dołożyła mi 60zł do biustonosza, bo był powyżej mojego budżetu, a cycki wyglądają w nim p-e-r-f-e-k-c-y-j-n-i-e
Swoją drogą, moja siostra jest około 12kg ode mnie lżejsza nosi S-kę, a mamy tyle samo pod biustem Magia
Ps. Mierzyłam parę firm.. 75H, 75J, 75K i 75L Kosmos..
Ps.2. Śmieszy mnie usuwanie sutków na zdjęciach Biustonosz na żywo wygląda o wiele delikatniej i seksowniej
Swoją drogą, moja siostra jest około 12kg ode mnie lżejsza nosi S-kę, a mamy tyle samo pod biustem Magia
Ps. Mierzyłam parę firm.. 75H, 75J, 75K i 75L Kosmos..
Ps.2. Śmieszy mnie usuwanie sutków na zdjęciach Biustonosz na żywo wygląda o wiele delikatniej i seksowniej
- mała_czarna
Widzę tylko jedno zdjęcie - to z różowym - to Panache?