Chipsy i sery.
Sylwester
Re: Sylwester
My robimy wołowinę po burgundzku i zamawiamy jakieś przekąski w lokalnych biznesach. Znajomi przywożą sernik mango. Jeszcze myślimy o desce serów do poskubania
U nas impreza w czwórkę, więc nie szaleję- pizza domowa, deska serów i wino a dla dzieci dodatkowo przekąski typu popcorn i picollo.
Jakie plany na menu sylwestrowe? W tym roku imprezujemy z chłopcami.
U nas będzie fondue serowe na specjalne życzenie Grzegorza I nie wiem, co jeszcze...
U nas będzie fondue serowe na specjalne życzenie Grzegorza I nie wiem, co jeszcze...
Ziołowy chelebk rwany, nalesniki carbonara, jakas deska serów I wędlin, salatka cezar
- Escherichia
Bartek pracuje do 19:00, ja chora, więc siedzimy w domu. Zrobię sushi, kupię chipsy, orzeszki, popcorn i włączymy jakieś filmy
Ja jeszcze nie wiem. B chce sushi a mąż sałatkę gyros, jakby nie mogli się dogadać tematycznie
My myslimy nad raclette, ale czy nam sie dla nas dwojga bedzie chcialo robic... okaze sie w sylwestra na czym stanie...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Gdzie kupowałaś zestaw do sushi? Kusi mnie ostatnio ale nie wiem gdzie kupić żeby się nie nadziaćEscherichia pisze: ↑29 gru 2021, 21:31Bartek pracuje do 19:00, ja chora, więc siedzimy w domu. Zrobię sushi, kupię chipsy, orzeszki, popcorn i włączymy jakieś filmy
Nuutella, nie do mnie pytanie ale my kupujemy wszystko osobno. Dobry wybór składników jest w Carrefourze.