Włosy
Re: Włosy
Miska, Necia, Efryna, Itzal, Meg, Nessa, Misiowa, Sofii, Ruby, Mimezja, Asieka, Nuutella, Farazi, Aurinko, dziekuje bardzo za komplementy :*
Misiowa, ja juz od paru lat nie mam tych zupelnie krotkich, ostatni raz obcinalam w 2015 latem i od tego czasu mam dluzsze, tylko moja wieloletnia fryzjerka kompletnie nie mogla sobie poradzic z moimi wlosami, a latem zeszlego roku to tak pojechala po bandzie ze nie chce mi sie nawet ogladac zdjec z Chorwacji :/ a chcialam taka dlugosc jak teraz (tzn. tak jak na tym zdjeciu bo teraz mam juz z 5 cm dluzsze)
Ruby, tak naprawde do okulary na codzien nosze od lutego, po 20 latach przerwy
Wczesniej nie moglam sie przekonac
Farazi, na slubie mialam ta sama fryzjerke z ktora zakonczylam teraz wspolprace po 16 latach
I chyba ciesze sie ze zmiany
Troche kilogramow niestety do mnie przyplynelo a nie uplynelo, wiec pewnie dlatego taka roznica
prawie 10kg roznicy 
Misiowa, ja juz od paru lat nie mam tych zupelnie krotkich, ostatni raz obcinalam w 2015 latem i od tego czasu mam dluzsze, tylko moja wieloletnia fryzjerka kompletnie nie mogla sobie poradzic z moimi wlosami, a latem zeszlego roku to tak pojechala po bandzie ze nie chce mi sie nawet ogladac zdjec z Chorwacji :/ a chcialam taka dlugosc jak teraz (tzn. tak jak na tym zdjeciu bo teraz mam juz z 5 cm dluzsze)
Ruby, tak naprawde do okulary na codzien nosze od lutego, po 20 latach przerwy

Farazi, na slubie mialam ta sama fryzjerke z ktora zakonczylam teraz wspolprace po 16 latach

- malwinka89