porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Re: porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Sofii, a dokładnie to co to za gąbki?
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Ja też mam białe fugi w kuchni, też już były, jak się wprowadzaliśmy i jest to oficjalnie najgorsza podłoga na świecie moja się tak nie błyszczy
Oesu czarna podloga w polysku to ktos musi miec bardzo nudne zycie ze sie na taka decyduje
Weźcie, moim marzeniem była czarna łazienka w połysku na szczęście mamy inną mimo że jej nie cierpię bo to nie moje kolory tylko mąż wybierał, to na matowym gresie nie widać w ogóle jakiekiegokolwiek brudu:)
Sofii jak te gabki wygladaja?
Itzal jak to mowia czlowiek madry po szkodzie... kierowala sie wygladem a teraz wyklina ta podloge na czym swiat stoi i juz marzy o innej a poki co musi kazda kapke zaraz wytrzec na mokro wiec miotla ze szmata caly czas w gotowosci bo jak tego nie zrobi pozniej tylko specjalny plyn da rade moj maz sie smieje zawsze ze lata z miotla wiecznie...
Co do fug my mamy w calym dosliwnie calym mieszkaniu jasne szare prawie ze bialutkie takze ten nie wiem o czym mysleli jak je kladli
Itzal jak to mowia czlowiek madry po szkodzie... kierowala sie wygladem a teraz wyklina ta podloge na czym swiat stoi i juz marzy o innej a poki co musi kazda kapke zaraz wytrzec na mokro wiec miotla ze szmata caly czas w gotowosci bo jak tego nie zrobi pozniej tylko specjalny plyn da rade moj maz sie smieje zawsze ze lata z miotla wiecznie...
Co do fug my mamy w calym dosliwnie calym mieszkaniu jasne szare prawie ze bialutkie takze ten nie wiem o czym mysleli jak je kladli
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Farazi chyba tak a byl wlasciciel dzis w drugim mieszkaniu bo byl ktos ogladac je i chwile na balkonie z nim gadalismy moglam zapytac czy nie chce nam gabek z chin zakupic jak dal tak cudne fugi
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Moje drogie kupując blyszczacą podlogę zakladam że nabywca wie na co się decyduje. Ja mam drewnopodobną, matową i co? 15 min po umyciu mopem można zaczynać drugi raz, za to ręcznie to tak ze 3 razy dziennie i byłoby czysto. O j.nych matowych frontach już pisałam to nie bedę się powtarzac. Mam śliczną kuchnię pod warunkien że się jej nie używa
Czyli że ani błyszcząca, ani matowa?
Czyli wychodzi na to, że lepiej nie mieć. Też mam mat w kuchni, ale na dolne szafki staram się nie patrzeć, a do górnych Michał nie dostanie. Najgorsza jest szafka z okapem...
Ja mam matowe drewnopodobne i nie narzekam. Chociaż może to wynikać z tego, że nie skupiam się na perfekcyjnie czystej podłodze
Ja mam beżowy gres w połysku z beżowymi fugami i sobie chwalę Ostatnio jak już/jeszcze nie mam tarzających się dzieci, to nawet ni myję go często, tylko odkurzam i punktowo wycieram w kuchni szmatką jak coś jest nakapane Moja mama ma jaśniejszy taki bardziej krem i moim zdaniem dużo bardziej wszystko na nim widać. A na czarnym, tylko sobie wyobrażam jaki musi być dramat.
My mamy szare plytki w macie wszedzie i tez trzeba sie przyjrzeć zeby bylo widac jak sa jakues delikatne plamki czy zacieki... na pierwszy rzut oka podloga wyglada zawsze czysto
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
ja mam to samo. Ceramika konskie liverpool cream i cream stamped polecamRuby pisze:My mamy szare plytki w macie wszedzie i tez trzeba sie przyjrzeć zeby bylo widac jak sa jakues delikatne plamki czy zacieki... na pierwszy rzut oka podloga wyglada zawsze czysto