Hity i kity kosmetyczne
- Escherichia
Re: Hity i kity kosmetyczne
Możecie mi polecić jakiś pędzel do pudru. Mój jest fatalny.
Ja mam z ecotools
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja uzywam z hakuro, fajne sa tez z jessup
Dziewczyny, a czy któraś używa podkładów/kremów bb w odcieniu złotym, bliżej tego ciemniejszego, co pokazałam?
Ja nie lubię odcieni beżowych neutralnych, muszę mieć ciepłe/złote.
Ja nie lubię odcieni beżowych neutralnych, muszę mieć ciepłe/złote.
- Escherichia
Tak to drogeryjna marka, ale ja swój kupiłam z 4-5 lat temu, opakowanie było takie zielone niby bambusowe, pewnie zmienili do tej pory
Kupowałam w rossmanie
Kupowałam w rossmanie
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- Escherichia
Pytanie za 100 punktów. Czy sklepy firmowe Ziaja na terenie galerii są teraz otwarte?
Necia, dzięki, poszukam
Necia, dzięki, poszukam
Używam ten sam
Podkładu nigdy nie używałam
Ale ja nigdy nie miałam problemów z cerą. Ostatnio nasza główna księgowa wyleciała do mnie z tekstem "jak pani to robi, że ma pani taką ładną cerę?" A mi głupio było, bo nie robię nic. Pewnie się to odbije na starość
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
- Escherichia
No to dzisiaj zaszalałam
1. Krem BB od skin79
2. Czarne mydło do mycia twarzy - Nacomi
3. Krem do twarzy głęboko nawilżający i odżywczy z olejem z pestek dyni i hydrolatem z rumianku z LaLe
4. 400g glinki zielonej
5. 250g glinki białej
6. 100g glinki niebieskiej
Także operację naprawy paszczy czas zacząć
1. Krem BB od skin79
2. Czarne mydło do mycia twarzy - Nacomi
3. Krem do twarzy głęboko nawilżający i odżywczy z olejem z pestek dyni i hydrolatem z rumianku z LaLe
4. 400g glinki zielonej
5. 250g glinki białej
6. 100g glinki niebieskiej
Także operację naprawy paszczy czas zacząć
Escherichia wow
Jak pisalyscie o tym, ze chodzicie bez podkładu to próbowałam sobie siebie ze swoim ryjkiem wyobrazić saute w pracy. No, nie bardzo noja buzia przechodzi teraz okres nastolatki, bo wtedy mialam super buzie, to msci sie teraz:P no i czekolada w święta nie pomogla.
Piona Adu, ja mam 1 dzień na 100 żeby nie mieć takiego sajgonu na twarzy żeby nie używać podkładu. Myślałam, żę tym pogarszam sytuację ale teraz maluję się raz w tygodniu a sajgon chyba (ze stresu?) mam jeszcze gorszy
Shattered, ja myslalam, ze tym nie malowaniem wyprowadze buzie, ald juz wiem, ze to nic nie daje tzn od kiedy uzywam pielęgnacji jest lepiej, ale najchetniej poszlabym na jakies kwasy i oczyszczanie, a teraz lipa. No i kwasy juz odpadają, bo juz lato idzie.
Mi siw długo blizny trzymają po syfkach, wiec zanim zniknie mi zaczerwienienie to zdazy wyjść nowe.
Mi siw długo blizny trzymają po syfkach, wiec zanim zniknie mi zaczerwienienie to zdazy wyjść nowe.
No jakbyś pisała o mnie. Chyba od trzech tygodni mam ślady na policzku po stadzie które tam zamieszkało. Podobno teraz są takie kwasy, że można robić i przy słonecznej pogodzie, moja koleżanka robiła.
Adu, mam tak samo.
Ja długo używałam kremu bb Garniera, ale w pewnym momencie zaczął mi przeszkadzać, tzn. świecić, praktycznie nie kryć, przeszkadzać. Wróciłam do swojego podkładu Maybelline Affinitone - jaki on jest leciutki w porównaniu z tym kremem.
Teraz przez okres kwarantanny nie pomalowałam się raz, a tak poza tym to codziennie korektor na worki, podkład, róż, kredka i tusz. Do pracy używam jeszcze bronzera i rozświetlacza. Na imprezy cieni.
Ja długo używałam kremu bb Garniera, ale w pewnym momencie zaczął mi przeszkadzać, tzn. świecić, praktycznie nie kryć, przeszkadzać. Wróciłam do swojego podkładu Maybelline Affinitone - jaki on jest leciutki w porównaniu z tym kremem.
Teraz przez okres kwarantanny nie pomalowałam się raz, a tak poza tym to codziennie korektor na worki, podkład, róż, kredka i tusz. Do pracy używam jeszcze bronzera i rozświetlacza. Na imprezy cieni.