Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka
Myślę, że jak na 10m2 to sporo wykrzesałam z tego pokoju. Łóżeczka to są tapczaniki, a za jakieś 3 lata łóżko piętrowe im kupimy.
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Heh G pokoj ma 6m2lexie pisze:Myślę, że jak na 10m2 to sporo wykrzesałam z tego pokoju. Łóżeczka to są tapczaniki, a za jakieś 3 lata łóżko piętrowe im kupimy.
Lexie bardzo fajny pokoik, delikatny, ale widać że dziecięcy, nie jest taki hmm.. katalogowy
Itzal to tyle mniej wiecej co pokoik M
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Itzal wyjęłam szczebelki, ale Jula wtedy dwa razy wypadła z łóżeczka i ponownie założyłam.
Lexie śliczny pokoik.
Lexie śliczny pokoik.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Jaga i Igor wyłazili górą w okolicach 1.rokuItzal pisze:Ze sie wam te dzieci nie buntuja na lozeczka...
Lexie ślicznie
G z malego lozeczka wylazla jak miala 7 mies. Potem wsadzilm ja w turystyczny w ktorym nie chciala spać chyba ze sama tam wlazla i wylazla wiec jeden bok musial byc otwarty. A w okolicy roku to spala juz na pojedynczym doroslym, miala krotki epizod spania na podlodze a potem wrocila do loza rodziców i spi tam po dzis dzien Alek spal w dostawce jakos do przed wakacjia w sierpniu rozkrecilam dostawke i dostawilam do malzenskiego loza pojedyncze lozko. #porazkawychowawczatomyMimezja pisze:Jaga i Igor wyłazili górą w okolicach 1.rokuItzal pisze:Ze sie wam te dzieci nie buntuja na lozeczka...
Lexie ślicznie
Jula nie opanowała wychodzenia górą, ale mnie to nie dziwi Nie ma ochraniacza, ani żadnej "pomocy".
Za to opanowała ściankę wspinaczkową na wysokość metra
Za to opanowała ściankę wspinaczkową na wysokość metra
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.