Sukienki
Re: Sukienki
Mała, ta sukienka jest dla mnie takie 7/8 więc dla ciebie pewnie byłaby długa. Jest z born2be (rozmiar xl/XXL ).
Lubię bardzo kiecki z lidla, mają idealną długość dla a mnie. Właśnie za chwilę sobie zamawiam jeszcze 2. I u nich mieszczę się w rozmiar 32/34
Lubię bardzo kiecki z lidla, mają idealną długość dla a mnie. Właśnie za chwilę sobie zamawiam jeszcze 2. I u nich mieszczę się w rozmiar 32/34
Sofii fajna ta kiecka!
A z tych z lidla mam czarna i biała w paski, są na mnie za kolano ale bardo je lubie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
A z tych z lidla mam czarna i biała w paski, są na mnie za kolano ale bardo je lubie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja też lubię sukienki z Lidla. Mam dwie w kwiaty, długą i krótką i bardzo dobrze się w nich czuję.
- malwinka89
Misiowa, ja w sumie pierwszy raz się skusiłam i jestem bardzo zadowolona te maxi świetnie sprawdzały mi się do pracy.
Ja teraz chcialam sobie kupic dlugą spódnicę z lidla ale L/XL była za duza, a S/M za mała
Długie sukienki/ spódnice mi się podobają na kimś. Wg. za gruba jestem do nich.
Sofii pięknemu we wszystkim pięknie
Myślę, czy nie zamówić na wesele
Sofii pięknemu we wszystkim pięknie
Myślę, czy nie zamówić na wesele
- Załączniki
-
- Bez tytułu.jpg (103.74 KiB) Przejrzano 6583 razy
- mała_czarna
Ja też nie mam spódnicy/ sukienki z Lidia. Nigdy nie mogę u nich znaleźć na siebie rozmiaru.
Asieka bardzo ładna a kiedy macie wesele?
mam ten sam problem z lidlemmała_czarna pisze: ↑24 cze 2019, 14:28Ja też nie mam spódnicy/ sukienki z Lidia. Nigdy nie mogę u nich znaleźć na siebie rozmiaru.
w połowie września
Uwielbiam długie sukienki! Z Lilda są super asieka fajna sukienka, aczkolwiek jesli teraz w sezonie letnim to raczej nie moje kolory. szkoda, że mówisz, że jesteś za gruba do długich sukienek, jak z Ciebie normalna zgrabna dziewczyna
Asieka czy ha wiem? Wydaje mi się, że długie kiecki fajnie maskuja to i owo, szczególnie jak są w dobrym miejscu odcięte
My mamy wesele we wrześniu i marzy mi się właśnie długa sukienka, chociaż nie wiem czy bez szpilek będzie to dobrze wyglądać...
My mamy wesele we wrześniu i marzy mi się właśnie długa sukienka, chociaż nie wiem czy bez szpilek będzie to dobrze wyglądać...