Sukienki
Re: Sukienki
Ja sobie jeszcze dwie dokupiłam w lidlu
tę szarą i kolejną do ziemi (ale też raczej po domu/na plażę)
I ja! Sama siebie krzywdzisz takimi kolorami asieka, zabierają Ci urodę:) Jakis fajny kolor na wlosy, kolorowa sukienka i będziesz super laska!

ja bym jeszcze dorzuciła do listy ...podkreślone oko!
zaszalej! przestań być szarą myszką!
zaszalej! przestań być szarą myszką!
Asieka, bo ogólnie ta sukienka jest ładna, ale połowa września to jeszcze czas na lżejsze sukienki
Zwróć też uwagę, czy nie będziesz lepiej wyglądała w sukience z dekoldem.

Asieka, ja tez uwazam ze ta sukienka jest ladna, ale bardziej na jesienne czy zimowe klimaty. We wrzesniu bedziesz opalona po wakacjach, az sie prosi jakis ladny zywy kolor sukienki.
Kusicie tymi sukienkami z lidla
ale poki co nie moge zamowic bo nie wiem jaki rozmiar brac
Kusicie tymi sukienkami z lidla

Asieka, to wlasnie czas na to zeby uwierzyc w siebie. Jesli cos zmienisz w swoim wygladzie po dlugim czasie to sama poczujesz ta wiare w siebie 

Zgadzam sie:)Itzal pisze:Nuuutella dluga kiecka wyglada bez szpilek lepiej niz krotka
Asieka, właśnie, oko! Może zazycz sobie kiedyś jakiś kurs makijażu w prezencie, żeby wiedzieć jak podkreślać swoją urodę? W sensie nie wiem, czy Ty się w ogóle malujesz, ale myślę, że jakbyś podkreslala oko to byłby czad

Tylko ta ostatnia w pudrowym różu. No i na mnie ona dłuższe jest.Necia pisze:Katherina która kiecke kupiłaś od Karoliny Garczynskiej? Czaje sie od jakiegoś czasu i nie mogę sie zdecydować, tyle ma pięknych rzeczy
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jakbyś chciała, to Ci mogę pokazać na zdjęciach, jak na żywo na mnie wyglądają.

Chętnie! Jeju jakie są cudne 

Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia, to poszukam w domu zdjęć, na kilku imprezach ostatnio je miałam, to powinny się gdzieś na fotki załapać.