Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
Misiaq, ale i tak twardo czytasz 

Ale to nie był żaden wyrzut! Ja mam podobne odczucie, co do kryminałów, niektóre są wydumane na potęgę, a i tak je lubię. Ale jakoś do Mroza się nie mogę przekonać, chociaż pewnie dam mu jeszcze jedną szansę 

Przy okazji

"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Ale mnie wymęczyła psychicznie ta ostatnia Alex Marwood... ogólnie rzadko mnie jakoś bardzo ruszają dosadne opisy, czy różne obrzydliwości w książkach, ale tę musiałam kilka razy odłożyć:P
Nie wiem, co teraz będę czytać, chciałabym coś, co mi się nie będzie śniło, tak dla odmiany
Nie wiem, co teraz będę czytać, chciałabym coś, co mi się nie będzie śniło, tak dla odmiany
Magdalenę Witkiewicz, łykniesz w jeden wieczór, pośmiejesz się i odpoczniesz.efryna pisze: Nie wiem, co teraz będę czytać, chciałabym coś, co mi się nie będzie śniło, tak dla odmiany
- mała_czarna
Dużo osób na grupach książkowych chwali tą Witkiewicz. Musze coś pożyczyć i sprawdzić 

Ambitne to one nie są, ale miło się czyta.mała_czarna pisze:Dużo osób na grupach książkowych chwali tą Witkiewicz. Musze coś pożyczyć i sprawdzić
Akurat inną kupiłam :/
Sparksa też na próbę kupiłam, chociaż nie jestem przekonana do typowo kobiecej literatury
zobaczę
W każdym razie wielkie dzięki za podpowiedzi!

Sparks ma bardzo nierówne te książki. Kilka jest świetnych, a kilka mnie pokonało.efryna pisze:Akurat inną kupiłam :/ Sparksa też na próbę kupiłam, chociaż nie jestem przekonana do typowo kobiecej literatury zobaczę
Ja wzięłam "Ostatnią piosenkę" (trochę w ciemno). Ale przy okazji dowiedziałam się, że szkoła uczuć jest na podstawie jakiejś jego powieści (nie cierpię tego filmu), podobnie notebook (też kwintesencja wszystkiego, czego nie lubię w filmach), więc nie mam dużych nadziei 

Misiaq, ja tego typu książki kupuję w formie e-booków, też by mi było szkoda kasy na papierowe wersje. A biblioteka odpada, bo lubię czytać w wannie, przy jedzeniu itp - za duże ryzyko 

Dla mnie jest to super wygodne, zwłaszcza w komunikacji miejskiej. I w końcu nie muszę cegieł ze sobą nosić:P nie mówiąc już o tym, że mam ochotę na jakąś książkę i 5 minut później ją mam na czytniku.
Ja też większość czytam e-booków, do biblioteki chodziłam, gdy byłam na urlopie z M. Kupuję tylko sprawdzone i najlepsze.efryna pisze:Dla mnie jest to super wygodne, zwłaszcza w komunikacji miejskiej. I w końcu nie muszę cegieł ze sobą nosić:P nie mówiąc już o tym, że mam ochotę na jakąś książkę i 5 minut później ją mam na czytniku.
Sparksa Na zakręcie mi się podobało. Ślub i Noce w Rodanthe też byly w porządku.