nasze 4 kąty
Re: nasze 4 kąty
Asieka, super . Malujecie tylko czy przebijacie ściany?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- mała_czarna
Asieka pokaz potem efekt końcowy
gipsowanie i malowanie. Oraz wybicie jednych drzwi.
Dziś już desek na podłogach nie ma
Czy malowane któraś miała ściany agregatem? Jak to wychodzi finalnie?
Dlaczego rozważasz takie rozwiązanie? Pierwszy raz o tym słyszę. Jest szybsze, tańsze, lepsze niż tradycyjne malowanie wałkiem?
Znaczy szybsze na pewno a raczej nie tańsze malowanie tylko na biało. U chłopaków jako przygotówka pod kolor a u nas na gotowo.
Rozumiem. Z ciekawości pytam, bo nie spotkałam się z tym.
Czyli zdecydowaliście jednak biały do tej tapety w liście?
Czyli zdecydowaliście jednak biały do tej tapety w liście?
tak na biały. Stwierdziliśmy, że będzie tak spokojnie. Miałam pare próbek blado zielonego i wyglądało to niekorzystnie. Na takie brudne, stare farby.
Asieka, dobrze, ze jednak biel... mysle, ze taka jasna zielen bylaby z czasem mdla, a biel zawsze jasna, nigdy nie mdla... i mowie to ja... nie przepadajaca za biela
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
jesteśmy po malowaniu agregatem. Pięknie i ekspresowo. Także polecam. Maluje się agregatem grunt i na biało
Ok, byłam dzisiaj w mieszkaniu i jestem podjarana tapetą u syna. Na żywo efekt lepszy od oczekiwanego.
W reszcie mieszkania bajzel, podłoga przykryta na czas prac końcowych, w kuchni nie ma blatu, więc jeszcze nie pokazuję.
W reszcie mieszkania bajzel, podłoga przykryta na czas prac końcowych, w kuchni nie ma blatu, więc jeszcze nie pokazuję.
Farazi mistrzowska tapet
Ostatnio zmieniony 19 sie 2020, 6:11 przez asieka, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie załapałam się!!!!