Można do określonej godziny.
Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Podpisuje się!Mimezja pisze:Maslo u nas idzie dużo, takie pyszniutkie z chrupiącą świeża bułką, czosnkowe z bułeczka oliwkową czy dodane do jajecznicy. O kruchym i drożdżowym nie wspomnę nie uznaje żadnej margaryny. O ble!
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
- mała_czarna
Jak można nie lubić masełka?
- Escherichia
Ziemniaki mają bardzo wysoki współczynnik sytości i jakby nie patrzeć najmniej kcal/100g z "obiadowych" rzeczy.. Także nie miej do siebie pretensji
ok, wymięjłam
Taki ciepły chleb z masełkiem to tez bym jadła i jadła, ale wtedy bym 100 kg ważyła
Ziemniory tez lubie, niestety nie powinnam jeść przez wysoki IG
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ziemniory tez lubie, niestety nie powinnam jeść przez wysoki IG
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja lubię ziemniaki jeść ale nie cierpię obierać, więc rzadko robię. Teraz tym bardziej, że M nie lubi.
Niesamowity jest poziom podwyżek cen przed świętami. Weszlam sobie z ciekawości ile bym zapłaciła teraz za książki kupione na początku listopada... Zamiast 55 zł byłoby 77!
Niesamowity jest poziom podwyżek cen przed świętami. Weszlam sobie z ciekawości ile bym zapłaciła teraz za książki kupione na początku listopada... Zamiast 55 zł byłoby 77!
- Załączniki
-
- GridArt_20211218_232710256.png (1.34 MiB) Przejrzano 2590 razy
ja w październiku kupilam zestaw figurek za 99zł- już wtedy wydawało mi się drogo, ale miałam rację, że taniej nie będzie- dziś to +/- 200zł...Katherina pisze: ↑18 gru 2021, 23:35Ja lubię ziemniaki jeść ale nie cierpię obierać, więc rzadko robię. Teraz tym bardziej, że M nie lubi.
- mała_czarna
Oo nie mamy Skarpetek na tropie.
I spora różnica w cenie.
I spora różnica w cenie.
Katherina, u nas niektóre prezenty A. podrozaly o 40-80zl
Melduję, że mandarynki z biedry też kwaśne Chyba muszę się specjalnie fatygować do Lidla.
P ostatnio kupił mandarynki w Biedronce, ale w siatce, bo na wagę były strasznie twarde i są pyszne i słodkie.
Ja mam z Lidla i są ok, chociaż jadłam lepsze
- Escherichia
Wow, nieźle..
Ja zrobiłam deal życia. Kupiłam Bartkowi pod choinkę grę na PS4 za 89zł, dzisiaj u tego samego sprzedawcy za 149zł
- Załączniki
-
- IMG_20211219_102616.jpg (356.86 KiB) Przejrzano 2570 razy
Weszłam od niechcenia sprawdzić lalkę G i jestem w szoku! Tak, na górze jest oferta za 319zł...