Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
no dobrze, ale po prostu nie chce się poddać i przyjąć, że już tak mam i koniec. zamiast szukać usprawiedliwienia mogłabym pokazać, że się da schudnąć mimo to. a ciągle słyszę, że jest super i po co się katuje.
Suerte, ale mam wrażenie, że nie ważne co pokaże licznik, to jednak przy większym oporze mięśnie bardziej pracują i dla mnie osobiście taki trening jest przyjemniejszy
- Escherichia
weszłam dzisiaj z ciekawości na wagę. 63.4 czyli już mam mniej niż przed kwarantanna. 2,4kg w 2,5 tygodnia
łącznie - 15,9
łącznie - 15,9
Nienawidzę was za te wyniki
Ale oczywiście gratuluję
Ale oczywiście gratuluję
Misiaq no daj spokój, przed kwarantanną chyba z 2 miesiące mi waga nie chciała drgnąć... przecież to wszystko to w prawie rok...
- Escherichia
Suerte, super!
Suerte, brawo!!! Zostawiasz mnie daleko w tyle;)
Escherichia, do paradowania z dumą po plaży chyba nigdy nie dojdzie, bo ja od zawsze się siebie wstydzę
Suerte, ja widzę, że ciało po pierwszej ciąży, a po drugiej to jest ogromna różnica, a co dopiero po 3! Zrobiłaś przecież świetną robotę! Antek ma 3 lata, a ja dopiero wzięłam się trochę za siebie. Wiem, o jakim zwisie mówisz. W drugiej ciąży miałam ogromny brzuch, Antek był duży, do tego ta fałda po cc... Dlatego nie założę bikini i patrzę z zazdrością na te kobiety, które mogą.
Mój mąż twierdzi, że te problemy są w mojej głowie, ale chyba jest po prostu ślepy.
Suerte, ja widzę, że ciało po pierwszej ciąży, a po drugiej to jest ogromna różnica, a co dopiero po 3! Zrobiłaś przecież świetną robotę! Antek ma 3 lata, a ja dopiero wzięłam się trochę za siebie. Wiem, o jakim zwisie mówisz. W drugiej ciąży miałam ogromny brzuch, Antek był duży, do tego ta fałda po cc... Dlatego nie założę bikini i patrzę z zazdrością na te kobiety, które mogą.
Mój mąż twierdzi, że te problemy są w mojej głowie, ale chyba jest po prostu ślepy.
Suerte, piękny wynik!
Misiaq, no nie przesadzaj, mi też minimalnie spadło, ale wiesz, wagę podbijają mi mięśnie
Misiaq, no nie przesadzaj, mi też minimalnie spadło, ale wiesz, wagę podbijają mi mięśnie
No ale teraz to masz 2,4 kg w 2,5 tygodnia. Dla mnie to kosmos!
A jeśli chodzi o "zwis" to po drugiej ciąży nie miałam, a po pierwszej (w której przytyłam tylko 12 kg i od razu wróciłam do dawnej wagi) miałam duży i długo mi się utrzymywał.
nie wiem czy pisałaś ile ważysz, ale po zdjęciu pamiętam, że jesteś chuda, a im mniej do zrzucenia tym trudniej po prostu. jak ja zaczęłam się w sierpniu odchudzać, to w 2 tygodnie mi 4,5 kg spadło, a w miesiąc 8. teraz leci wolniej i pewnie niedługo i u mnie znowu stanie waga...
(nie mówię oczywiście o osobach, które mają problemy ze zdrowiem.)