Moja walka o lepszą sylwetkę
- Escherichia
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Lisbeth, super!
Na 9 piętro to ja bym po pierwszym razie umarłalisbeth87 pisze:Weszłam 5 razy pod rząd na 9 piętro... nie mam nic kondycji
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
robilam porzadki w szafie i zalapalam dola...
jeszcze troszke i nie bede miala co ubrac..
moja mama skorzysta, bo dorobi sie kilku par jeansow, koszulek, bluz...
nie wiem czy kontynuowac branie hormonow na endometrioze, czy rzucic w cholere bo i tak raczej nie pomagaja, boli jak bolalo... a moze powinnam brac i pomoze i wtedy bede mogla wziac sie za siebie... a moze przez maja sypiaca sie tarczyce juz nigdy nie bede dobrze wygladala...
od kiedy zaczelam brac te tabletki to mam +3kg... wczesniej juz narzekalam na wage ale to tempo mnie zalamuje
patrzec juz nie moge na siebie
jeszcze troszke i nie bede miala co ubrac..
moja mama skorzysta, bo dorobi sie kilku par jeansow, koszulek, bluz...
nie wiem czy kontynuowac branie hormonow na endometrioze, czy rzucic w cholere bo i tak raczej nie pomagaja, boli jak bolalo... a moze powinnam brac i pomoze i wtedy bede mogla wziac sie za siebie... a moze przez maja sypiaca sie tarczyce juz nigdy nie bede dobrze wygladala...
od kiedy zaczelam brac te tabletki to mam +3kg... wczesniej juz narzekalam na wage ale to tempo mnie zalamuje

patrzec juz nie moge na siebie

- Escherichia
KarLa, tule! Może jest jakaś specjalna dieta pod tarczycę?
U mnie dzisiaj -2kg (od 03.01)
Nadal mam problem z piciem min. 3l wody
U mnie dzisiaj -2kg (od 03.01)

Nadal mam problem z piciem min. 3l wody

Escherichia, brawo!
co do diety to do hashimoto mam jeszcze alergie pokarmowe i endometrioze, produkty ktore przy jednym sa dobre to przy drugim niewskazane, a jak sa polecane w obu to jestem na nie uczulona...
co do diety to do hashimoto mam jeszcze alergie pokarmowe i endometrioze, produkty ktore przy jednym sa dobre to przy drugim niewskazane, a jak sa polecane w obu to jestem na nie uczulona...

- Escherichia
No to nie ma lekko.. Na Twoim miejscu zgłosiłabym się do mega ogarniętego dietetyka, który podołałby wyzwaniu ustalenia tak wymagającej diety.
- Escherichia
Ja mam taki zgrzyt z IO a nietolerancją laktozy.. Wybieram mniejsze zło..
To jak ja, a do tego mam jelito drażliwe, wiec średnio toleruje surowe warzywa, które przy IO są podstawąEscherichia pisze:Ja mam taki zgrzyt z IO a nietolerancją laktozy.. Wybieram mniejsze zło..
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Eschericha, tylko ja naprawdę nie wiem co mogłabym jeść, bo mam alergie na tak podstawowe produkty jak jajka, mleko, pomidory, marchew, orzechy, żyto i chyba szpinak

- Escherichia
Eschericha, pewnie powinnam. Chociaż mam tak że jak mam jeść rzeczy które średnio mi podchodzą to tracę apetyt. Tak mam teraz

Robię trening. G wchodzi do pokoju, patrzy chwilę, wychodzi i słyszę "tato, czemu mama płacze?"