porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Re: porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Mi nie chodzi o to, ze dziecko się potyka, bo się nie potyka
Tylko o to, ze dywan w salonie jest WIECZNIE krzywo, a w Mikołaja pokoju podwija się pod krzesło obrotowe.
Próbowaliśmy tych mat, taśm i nic nie pomaga.
Tylko o to, ze dywan w salonie jest WIECZNIE krzywo, a w Mikołaja pokoju podwija się pod krzesło obrotowe.
Próbowaliśmy tych mat, taśm i nic nie pomaga.
Ruby, pierwsze słyszę o takiej firmie, ale rzeczywiście da się kupić ten sprzęt i u nas.
Już mam totalny mętlik w głowie. Wpadła nam teraz w oko Amica i Bosch.
Szukam jeszcze suszarki do włosów, zanim obecna wybuchnie mi w rękach
Misiaq, z mojego doświadczenia wynika, że żeby dywan się nie podwijał pod krzesłem, to trzeba by go chyba przymocować wkrętami albo klejem
Już mam totalny mętlik w głowie. Wpadła nam teraz w oko Amica i Bosch.
Szukam jeszcze suszarki do włosów, zanim obecna wybuchnie mi w rękach
Misiaq, z mojego doświadczenia wynika, że żeby dywan się nie podwijał pod krzesłem, to trzeba by go chyba przymocować wkrętami albo klejem
Miska, u nas czesto spotykam, chociaz znam faktycznie dlatego, ze ciocia ma, tak pewnie w sklepie bym uwagi nie zwrocila...
Teraz kupili nowy okap tez z tej firmy, bo z plyty na tyle zadowoleni sa przez te lata, ze wymieniaja powoli wszystkie sprzety na neff...
Suszarke mam od kilku lat babyliss i moge polecic, fajne sa te suszarki, siostra tez ma ale inny model
Teraz kupili nowy okap tez z tej firmy, bo z plyty na tyle zadowoleni sa przez te lata, ze wymieniaja powoli wszystkie sprzety na neff...
Suszarke mam od kilku lat babyliss i moge polecic, fajne sa te suszarki, siostra tez ma ale inny model
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Właśnie wpadła mi w oko babyliss. Potrzebuję najprostszej, tylko żeby miała regulację temperatury i mocy nadmuchu i koncentator bez dziurek.
Niedawno Philips wypuścił suszarkę, która ma czujnik podczerwieni i w trakcie suszenia 12 tysięcy razy mierzy temperaturę włosów i dostosowuje temperaturę nadmuchu. To się nazywa bajer
Niedawno Philips wypuścił suszarkę, która ma czujnik podczerwieni i w trakcie suszenia 12 tysięcy razy mierzy temperaturę włosów i dostosowuje temperaturę nadmuchu. To się nazywa bajer
O matko! A myslalam, ze po pralkach sterowanych za pomoca aplikacji to mnie juz nic nie zdziwi
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Jakie żelazka polecacie? Moje właśnie padło... Muszę pilnie coś kupić :/
my mamy z philipsa ponad 6 lat.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
philips azur
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
lisbeth dziękuję
Mamy takiego Philipsa od 9 lat i nadal super sie sprawdza... przed rokiem kupilismy generator pary, a i tak czesto nim prasuje, bo nie chce mi sie generatora wyciagac, a to zelazko prasuje prawie tak samo swietnie... pochlania tylko baaardzo duzo wody, bo jest tez bardzo duzo pary z niego
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby dziękuję! Chyba zaraz wsiądę w auto i przejadę się do innego miasta zobaczyć co mają. W moim o tej godzinie sklepy z AGD zamknięte już :/
Też mam philipsa, sluzy mi niby 9 lat ale ja sporadycznie prasuję. Za to jego wada jest ciężkośc.