Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka
Suerte, ładne. Mi się pierwsza podoba bardziej, ten żółty jakoś mnie razi w oczy (ale może to kwestia kolorów na ekranie)
Suerte pierwszy.
To ma być na całą ścianę?
To ma być na całą ścianę?
ja bym brała drugi, ale ja ogólnie lubię żółty. Na pewno dużo zależy od odcienia tego żółtego Jakis taki weselszy mi się wydaje. Generalnie obie są przepiękne
Suerte jeśli na całą ścianę to zależy od tego jaka będzie reszta pokoju, bo może być trochę "mdło". Np. jeśli meble białe, wykładzina szara itp. to wtedy lepiej "ożywić" ta drugą z żółtym.
no właśnie nie mogę się zdecydować przez dodatki też... bo w przypadku tej pierwszej ciężko będzie coś dobrać, z żółtym łatwiej...
Suerte, z zoltym jedno i drugie ladne, ale ja tez lubie polaczenie szarosci i zoltego
Mi sie pierwsza najbardziej podoba
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
nie ma co, bardzo pomagacie
Suerte, doświadczenie z fototapetami mam ogromne (przez 2 lata je sprzedawałam) i pomijając kwestię która ładniejsza to mogę doradzić: materiał winylowa na flizelinie i przed wydrukowaniem poproś o kilka wycinków w skali 1:1 aby Ci wysłali na maila jaka jakość będzie. Klej Metylan Direct fioletowy.
A która ładniejsza - dla mnie żółta.
A która ładniejsza - dla mnie żółta.
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Pierwsza ale ja akurat nie przepadam za żółtym
Ja też ogólnie lubię połączenie szarego z żółtym (np możesz mieć kolejną szarą ścianę i żółte ramki - super), ale na tej tapecie jakoś za dużo się dzieje z tym żółtym. No wiem, trudny wybór za to jeśli chodzi o wybór zwierzątek to te pierwsze z łosiem są lepsze.