Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka
Niebieski i blado szary?
Sofi, meble mamy zamówione u stolarza na wzór tych.
Sofi, meble mamy zamówione u stolarza na wzór tych.
asieka, zrobilabym tak jak jest na zdjeciu, zabawki/ posciel itp dosc koloru tam wniosa
asieka meble śliczne! a może jakieś delikatne czerwone akcenty i zrobić z tego taki marynarski klimat? zdjęcie poniżej poglądowe o co mi chodzi z kolorystyką
No czerwony spoko, ale w dodatkach. Ściany bym zostawiła biale/bardzo jasne szare ewentualnie golebi niebieski
Nie no wiadomo, że nie chodziło mi o czerwoną ścianę ja bym zrobiła na maks jednej kolor i reszta białe, bo jestem nudna (chociaż zamierzam trochę poszaleć u małej w tym względzie i już mam stresa)
Efryna wiem wiem, ale chciałam to podkreślić, bo w sumie Asieka rozważała pomarańczowy, a to całkiem blisko czerwieni nooo dla mnie tez, jeden kolor ale na 1 ścianie najlepiej, reszta biale, albo bardzo lekko szare
Asieka, Aneczka, Nuutella, dziękuję ☺
Asieka, mnie też się pomarańcz gryzie. Zostaw niebieski lub połącz z białym, ewentualnie szarym. Ja mogę polecić neutral z beckersa. Delikatnie wpada w niebieski pod światło.
Asieka, mnie też się pomarańcz gryzie. Zostaw niebieski lub połącz z białym, ewentualnie szarym. Ja mogę polecić neutral z beckersa. Delikatnie wpada w niebieski pod światło.
Zgadzam się z dziewczynami, że kolory ze zdjęcia są super. Ożywić pokój najlepiej dodatkami (łatwiej je zmienić, gdy coś nam się znudzi).
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Oj pomarańczowy nie
Zgadzam się że same zabawki dadzą dużo kolorów.
K ma 80x160 i myślę że jeszcze długo mu posłuży.
Zgadzam się że same zabawki dadzą dużo kolorów.
K ma 80x160 i myślę że jeszcze długo mu posłuży.
to tylko Jula śpi jeszcze w 60x120?
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
lisbeth, pociesze Cie A. jeszcze tez w takim spi , tylko ma jedna scianke wyjeta
jesli nie zjedziemy do Pl w przyszlym roku to kupimy mu normalne, a teraz nie warto na niecaly rok, bo potem bedzie kolejna rzecz ktorej bedzie trzeba sie pozbyc. Na urlopie tez bedzie spal w turystycznym, bo innego wyjscia u tesciowej nie mamy
jesli nie zjedziemy do Pl w przyszlym roku to kupimy mu normalne, a teraz nie warto na niecaly rok, bo potem bedzie kolejna rzecz ktorej bedzie trzeba sie pozbyc. Na urlopie tez bedzie spal w turystycznym, bo innego wyjscia u tesciowej nie mamy
- mała_czarna
Moja G też w takim śpi bo nie mamy pomysłu jak przemeblować pokój żeby weszło drugie duże łóżko.