Dekoracje ślubne
- malwinka89
Re: Dekoracje ślubne
My mieliśmy motyw puchatkowy
- Załączniki
-
- IMG_0799.jpg (126.66 KiB) Przejrzano 16200 razy
-
- IMG_0797.jpg (147.51 KiB) Przejrzano 16200 razy
-
- IMG_0796.jpg (129.32 KiB) Przejrzano 16200 razy
Ciąg dalszy
- Załączniki
-
- IMG_1444.jpg (109 KiB) Przejrzano 16197 razy
-
- IMG_0808.jpg (122 KiB) Przejrzano 16197 razy
-
- IMG_0803.jpg (119.53 KiB) Przejrzano 16197 razy
amilka, przesłodko
my mieliśmy sówki
edit: amilka, ostatnio mi się wyświetliły na fb winietki puchatkowe i też od razu skojarzyłam z Tobą -- ale nie Wasze?
my mieliśmy sówki
edit: amilka, ostatnio mi się wyświetliły na fb winietki puchatkowe i też od razu skojarzyłam z Tobą -- ale nie Wasze?
Efryny sowki byly najbombastyczniejsze
My nie mielismy konkretnego motywu zalezalo nam jedynie na utrzymaniu bialo niebieskiej barwy
My nie mielismy konkretnego motywu zalezalo nam jedynie na utrzymaniu bialo niebieskiej barwy
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
U nas będzie motylkowo Motylki będą na winietkach (motylki fiolet na fuksji), na zawieszkach na wódkę (takie same motylki i do tego liliowa wstążka), w motylkowych pudełeczkach będą krówki dla gości, a dekorator "wplecie" motylki również w dekoracje.
Po wyjściu z kościoła wystrzelą tuby z białymi motylami.
Na torcie też będą motylki
Kolory: biel, fuksja, fiolet, liliowy (przykładowe zdjęcie w załączniku jak te kolory się komponują).
Będzie też świecący napis LOVE pod sceną
Po wyjściu z kościoła wystrzelą tuby z białymi motylami.
Na torcie też będą motylki
Kolory: biel, fuksja, fiolet, liliowy (przykładowe zdjęcie w załączniku jak te kolory się komponują).
Będzie też świecący napis LOVE pod sceną
Ostatnio zmieniony 04 lip 2017, 19:00 przez Nessa, łącznie zmieniany 1 raz.
N 2018
M 2023
M 2023
amilka bardzo oryginalnie, super a skąd pomysł na "puchatkowy" styl?
N 2018
M 2023
M 2023
Nessa, śliczny motyw A u nas dlatego, że w naszym życiu od dawna gościł sam Puchatek. Zaczęło się od tego, że dałam na Gwiazdkę A. mojego Puchatka z dzieciństwa, a potem samo tak poszło - dużo bardzo nawiązywaliśmy do Puchatka w naszych rozmowach itp.., żartowaliśmy, "zapuchacaliśmy" (to słowo, które A. z kolega wymyślił, ale przyjęło się u nas, do dziś go używamy) I jakoś tak wyszło, że podczas rozmowy z dekoratorką ten pomysł wypłynął i postawiliśmy na motyw Puchatka i przyjaciół ze Stumilowego Lasu.
Od tego czasu mamy już kilka Puchatków o różnych wielkościach (no i pozostałe maskotki, które kupiliśmy przy okazji ślubu) Kolekcja rośnie, a przede wszystkim jest za nią odpowiedzialna moja Ciocia Nastawiam się, że ubranka dla dziecka też będą w jakiejś części puchatkowe Już ona na pewno o to zadba - zresztą nam to zapowiedziała
Od tego czasu mamy już kilka Puchatków o różnych wielkościach (no i pozostałe maskotki, które kupiliśmy przy okazji ślubu) Kolekcja rośnie, a przede wszystkim jest za nią odpowiedzialna moja Ciocia Nastawiam się, że ubranka dla dziecka też będą w jakiejś części puchatkowe Już ona na pewno o to zadba - zresztą nam to zapowiedziała