Druga
Sukienki
Re: Sukienki
Druga zdecydowanie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
A Orsay? swego czasu miał wiele sukienek, teraz nie wiem w sumie... popatrz też na sieciowki typu Reserved...
Asieka glosuje za pierwsza w ktorej sie pokazalas. ja sobie teraz zamowilam sukienke z prośbą o wszycie zamkow na zaszewkach na piersiach. Ładnie maskuje wszystko to z czego nie jestem zadowolona
Ostatnio zmieniony 17 cze 2020, 8:25 przez Mimezja, łącznie zmieniany 1 raz.
Katherina Jaga tez taka ma...
Asieka mi sie podoba ta ktora na biuscie sie rozchodzila, wystarczylo tylko cos tam zrobil i najladniejsza ze wszystkich jest
Mimezja, super! Uwielbiam ten kroj, mam identyczny, bylam w mojej na ostatnich 4 weselach i pomio tego ze najadlam sie to nie wygladalam jakbym byla w ciazy
Mimezja, super! Uwielbiam ten kroj, mam identyczny, bylam w mojej na ostatnich 4 weselach i pomio tego ze najadlam sie to nie wygladalam jakbym byla w ciazy

Zamówiłam 2 z mohito i zobaczymy
Mimezja cudna
Mimezja cudna
Asieka, będziesz musiała karmić przy ludziach? Ja miałam w restauracji pokój do karmienia i miałam normalną sukienkę, którą sobie ściągałam do karmienia.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
No akurat w tej restauracji takiego pokoju nie mamy. Przy N w innej miałam.