a w kościele jakby zaczął płakać to co? gdzieś się z boku schować nakarmić można, ale zdjąć sukienkę to już nie bardzo...
Sukienki
Re: Sukienki
Mimezja bardzo ładna.
Ona była szyta na indywidualne zamówienie?
Ona była szyta na indywidualne zamówienie?
Ja tez nie miałam osobnego pokoju, ale w kącie sali postawiono parawan z przewijakiem i krzesłem. Nikt nie musiał oglądać mnie ani ukupkanego dziecka przy jedzeniu.
oo super pomysł. Zaproponuje pani to. Może zrobią
Ja karmiłam w kościele, akurat na ślubie kuzynki a nie chrzcie, ale nie widzę w tym nic zdrożnego. Butelki byś się nie krygowała dać przecież. Jedzenie jak jedzenie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja bym nie nakarmiła w kościele, raczej bym wyszła (do zachrystii w czasie chrztu ub na zewnątrz w ustronne miejsce). Ale np w restauracji też bym wyszła albo w inbym miejscu gdzie byłoby dużo ludzi.
Ale jeśli ktoś karmi to mi to w ogóle nie przeszkadza
Ale jeśli ktoś karmi to mi to w ogóle nie przeszkadza
Ja poszłam na koniec kościoła i sie odwróciłam. W czasie chrztu ksiądz przed powiedział, że można wyjsć do zachrystii nakaramic czy przewinąć
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
nie no, butelka co innego niż pierś. Ja albo wychodziłam, albo sobie np w konfesjonale usiadłam raz
No przecież nie wywalalam piersi w ławce poszłam na koniec kościoła i usiadłam tyłem
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia, ja się odniosłam do porównania z butelką. Butelkę bym dała w ławce, piersią w bardziej ustronnym miejscu
wiesz jakby mi się bardzo darł i nie byłoby jak się wygramolić, dałabym i w ławce.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.