Co ostatnio sobie kupiłaś
Re: Co ostatnio sobie kupiłaś
MImezja, ja w tym roku kupiłam puchową kurtkę Stasiowi i jest tak cienka, że mam obawy czy wystarczy. Ale to jednak puch, więc mam nadzieję, że jednak da radę.
Sukienka z Reserved jest super. Co prawda muszę wymienić rozmiar (spodziewałam się tego, ale jak zamawiałam w poniedziałek, to nie było M, więc zaryzykowałam z S, ale dziś już zamówiłam większą)
Sukienka z Reserved jest super. Co prawda muszę wymienić rozmiar (spodziewałam się tego, ale jak zamawiałam w poniedziałek, to nie było M, więc zaryzykowałam z S, ale dziś już zamówiłam większą)

Producent zapewnia że jest najlepsza na temperatury -10 - -50 stopni. Jednak ja mam obawy co z temperatura do -10stKarLa pisze:Mimezja, a moze jest cienka a ciepla? Ja mam jedna taka cieniutka ze sklepu Diesel, a jest ciepla.
Tylko raczej nie na jakies mrozy -15
Farazi
No nic mąż twierdzi, że najwyzej przy wyzszych niz zwykle temperaturach bede wyjmowac kożuch i kupił mnie tym argumentem.
I jeszcze potwierdzam, że przez noc urosła.
Miśka, Karla czyli to nowy standard.. kiedys puchowe to byly takie super grube...
Miska pokaż sie w niej
Mimezja, ja mam jedna gruba no name, kupiona jeszcze w ciaze i szczerze mowiac to meczylam sie w niej bo przy aktualnych zimach to mi za goraco w niej bylo. Niby zima a ja nie mialam ani razu sweterka zalozonego bo pod nia zakladalam czesto krotki rekawek. Teraz mam troche ciensza z diverse, ale tez poki co krotki rekaw albo bluzke dlugim zakladam. Najlepiej sie czuje w tej najcienszej, bo wiem ze za goraco mi nie bedzie a w razie czego moge zalozyc sweterek

Karla przy obecnych zimach to w sumie prawda.
Farazi zgodnie z obietnicą pokazuje spodnice w świetle dziennym. Nie jest to jedwab, ale na moje aktualne potrzeby, kiedy jestem krolową matką, a swiat konczy się na spacerze do szkoły i lokalnych zakupach, jestem w pełni usatysfakcjonowana
Farazi zgodnie z obietnicą pokazuje spodnice w świetle dziennym. Nie jest to jedwab, ale na moje aktualne potrzeby, kiedy jestem krolową matką, a swiat konczy się na spacerze do szkoły i lokalnych zakupach, jestem w pełni usatysfakcjonowana

Mimezja pokażesz zdjęcie jak kurtka wygląda na żywo? Ciągle się nad nią zastanawiam;)
N 2018
M 2023
M 2023
Nessa pokaze ale jutro bo mlody nie schodzi z rak
Specjalnie dla Nessy. Sorki ale w duzym lustrze mam tylko sztuczne swiatlo wiec kolor jest zupełnie inny. Na drugim zdjeciu widać jak przez gumkę w pasie robi sie troche kaczy kuper

- mała_czarna
Uff. Już myślałam że tylko mi się tak wydajeMisiowa pisze:Mimezja ona nie jest na Ciebie za duża? Kolor piękny!
To pewnie przez dlugosc bo na szerokość zdecydowanie nie, nawet przydaloby sie jeszcze ciut luzu w piersiach. Po za tym mam na sobie cienką bluzkę. W botkach na obcasie wyglada lepiejMisiowa pisze:Mimezja ona nie jest na Ciebie za duża? Kolor piękny!
Aaa to o czym piszwcie to przez ten gumowy pasek w talii
Bardzo lubię Twoja szczerość 7cm obcasa i mam 171cmMisiaq pisze:Mimezja będę szczera, sorry![]()
Ale mi się wydaje, ze to nie jest długość dla Ciebie (chyba, ze z obcasem).