Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Dodam jeszcze, że mi np się kolor nudzi
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
No ja też nigdy nie robilam, bo się nie trzymają, tylko dlatego, że już odrost i ile nożna mieć te same.
Jak robilam sama to xo tydzień z nudów moglwm zmieniać.
Jak robilam sama to xo tydzień z nudów moglwm zmieniać.
Klasycznie, ale z błyskiem
Adu, śliczne ale krótkie jak na Ciebie
Moje dzisiejsze
Moje dzisiejsze
Aneczka, ale zimowe No na mnie krótkie, ale znudziły mi się długie, prwnie gdzieś na dwa razy, potem znowu
Próbowałam wczoraj bazy z indigo, dziś już nie mam jednego paznokcia, a dwa zaczynają od dołu odchodzic...adu pisze: ↑11 sty 2021, 6:03Lisbeth, ja robię Ci 3-3.5 tygodnia. Jeśli ktoś robi dokładnie, to po takim czasie odrost jeszcze nie rzucą się w oczy, ale to zależy od stylistki.
Nutella a top to chyba różnie, indigo neonail są spoko. A proteinowa z neonaila to dla mnie tez zupełnie inna bajka niż ta z indigo.
Meg piękne!
Nutella, a od kosmetyczki Ci się trzymały?
Hmm byłam dawno, chyba jeszcze przed ciążą z K. Chyba się trzymały, ale nie pamiętam ile. Ślubne na pewno miałam z 4 tygodnie, bo uzupelnsilaam odrost.
Moze to kwestia lampy?
Ale przynajmniej można się pośmiać
Nutella, lampa ma tez duze znaczenie, wiec moze hyc, ze ci sie n tlustosc plytki zmienila, moze byc, ze ta baza akurat tobie sluzyc nie bedzie, a moze tez byc kwestia lampy...
Ja sobie rok temu w swieta robilam w pl w lampie siostry, baza, lakiery, top te same, co robie w domu, a paznokcie mi w ogole nie trzymaly, zrobilam w domu na nowo i trzymaly sie jak skala, ze musialam po 3tyg sciagac, bo wracalam do pracy
Ja sobie rok temu w swieta robilam w pl w lampie siostry, baza, lakiery, top te same, co robie w domu, a paznokcie mi w ogole nie trzymaly, zrobilam w domu na nowo i trzymaly sie jak skala, ze musialam po 3tyg sciagac, bo wracalam do pracy
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Meg, piękne zestawienie kolorów.
Nutella, Farazi dzięki