Sukienki
Re: Sukienki
Spódnica fajna, sukienka do oddania. Przede wszystkim nie ten fason i kolor też bym inny dobrała.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Spódnica, tak. A sukienke poszukaj bardziej dopasowana i jasny kolor. Nie chowaj się w workach, bo nie musisz.
asieka, a jakby do pierwszej dorzucić cienki pasek w talii?
- Escherichia
Asieka, skąd spódnica? Teraz zauważyłam, że ma kieszenie Kolor też super
Sukienka dla mnie tsz nie. Mi się wydaje, że powinnaś celować w podkreślenie i odcięcie talii, a nie takie worki.
Asieka, spodnica ladnie wyglada. Porownaj sobie te 2 zdjecia (w sukience i w spodnicy) i zobacz jak bardzo rozni sie Twoja figura w tych ciuchach. Nie musisz chowac sie w workach,
O to toKarLa pisze:Asieka, spodnica ladnie wyglada. Porownaj sobie te 2 zdjecia (w sukience i w spodnicy) i zobacz jak bardzo rozni sie Twoja figura w tych ciuchach. Nie musisz chowac sie w workach,
Tylko do spódnicy zdecydowanie obcisla bluzka
- mała_czarna
Asieka bardzo fajna spódnica
Sukienka mi się nie widzi. Myślę że lepiej Ci będzie w takim fasonie jak chyba na chrzciny? Kiedyś pokazywałaś.
Sukienka mi się nie widzi. Myślę że lepiej Ci będzie w takim fasonie jak chyba na chrzciny? Kiedyś pokazywałaś.
adu, tak koniecznie obcisla
Asieka wez taki fason jak pokazala lisbeth
Asieka spróbuj ze szmizjerkami (koszulowymi sukienkami) lub sukienkami z dekoltem w serek i z paskiem w talii.
Jestem od ciebie szersza o co najmniej dwa rozmiary a od trzech miesięcy nie założyłam spodni na wyjście, bo o wiele lepiej mi w sukienkach
Jestem od ciebie szersza o co najmniej dwa rozmiary a od trzech miesięcy nie założyłam spodni na wyjście, bo o wiele lepiej mi w sukienkach
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Takie sukienki koszulowe w ogóle są bardzo korzystne, ja już od jakiegoś czasu tylko w takich chodzę. Kiedyś te z kupowałam worki, ale teraz widzę że tylko podkreślały mi to co nie trzeba. W koszulowych czuje się super.
- Escherichia
Muszę jakąś koszulową wyczaić na wiosnę/lato skoro tak chwalicie
Ja też się bardzo dobrze czuję w koszulowych. Odwracają uwagę od mankamentów, a podkreślają zalety.