Buty
Re: Buty
Misiaq, hahaha, buty od tommyego były moim fetyszem na studiach... naprawdę potrafiłam miesiąc jechać na zupkach chińskich
Miałam nawet bardzo podobne koturny, tylko modnie wtedy żółte. Cholernie niepraktyczne i cholernie mnie obierały.
Ale Twoje wyglądają ślicznie i mustangi też ekstra
Miałam nawet bardzo podobne koturny, tylko modnie wtedy żółte. Cholernie niepraktyczne i cholernie mnie obierały.
Ale Twoje wyglądają ślicznie i mustangi też ekstra
- mała_czarna
Uff przyszły buty i wszystkie ok.
A te koturny TH faktycznie mają zawyżoną rozmiarówke i trzeba brać mniejsze?
A te koturny TH faktycznie mają zawyżoną rozmiarówke i trzeba brać mniejsze?
Misiaq, ja uwielbiam Mustanga...
Mam te zimowe o ktorych pisalam, trampaski dopiero po 4 sezonie zaczely sie troche rozwalac, jeansy tez mam jeszcze nawet te kupione przed 4 laty i sa caly czas super, a czesto noszone...
Swietne te buty TH! Szkoda ze wczesniej nie wiedzialam, bo maz kuzynki pracowal w TH w biurze i mial swietne znizki, ale od pazdziernika pracuje juz w innym miejscu :/
Mam te zimowe o ktorych pisalam, trampaski dopiero po 4 sezonie zaczely sie troche rozwalac, jeansy tez mam jeszcze nawet te kupione przed 4 laty i sa caly czas super, a czesto noszone...
Swietne te buty TH! Szkoda ze wczesniej nie wiedzialam, bo maz kuzynki pracowal w TH w biurze i mial swietne znizki, ale od pazdziernika pracuje juz w innym miejscu :/
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Tak, mierzyłam je dziś w ccc. Są idealne na moją wąską łydkę!Misiaq pisze:Misiowa na zdjęciach wyglądają super, ale mierzyłaś je?Misiowa pisze: ↑23 lis 2019, 17:38Dziewczyny brać?
https://ccc.eu/pl/damskie/buty/kozaki/k ... -03-czarny
Bo na nodze mogę już tak fajnie nie "leżeć".
Teraz na necie patrzę, że jeszcze rabat dostanę no i wszystko inne przestało mi się podobać...
Jeśli mierzone i dobrze leżą to brać, bo są na prawdę ładne!Misiowa pisze: ↑23 lis 2019, 19:40Tak, mierzyłam je dziś w ccc. Są idealne na moją wąską łydkę!Misiaq pisze:Misiowa na zdjęciach wyglądają super, ale mierzyłaś je?Misiowa pisze: ↑23 lis 2019, 17:38Dziewczyny brać?
https://ccc.eu/pl/damskie/buty/kozaki/k ... -03-czarny
Bo na nodze mogę już tak fajnie nie "leżeć".
Teraz na necie patrzę, że jeszcze rabat dostanę no i wszystko inne przestało mi się podobać...