Ja mam juz czwarty sezon mustangi zimowe i nadal jak nowki
Buty
- mała_czarna
Re: Buty
Misiaq obie fajne ale drugie mi się bardziej podobają.
Ja dziś zamówiłam pierwszy raz z Zalando i zobaczymy czy trafię z rozmiarem

Ja dziś zamówiłam pierwszy raz z Zalando i zobaczymy czy trafię z rozmiarem

- mała_czarna
Ja też jestem niska ale nie mam pojęcia jakie inne buty na płasko do spodni - poza baletkami.Misiaq pisze:
mała bardzo mi się podobają, takie buty jak na drugim i trzecim zdjęciu, ale mam wrażenie, ze jestem do nich za niska
- mała_czarna
Ja właściwie nie umiem chodzić na obcasach 
A przy dzieciach to jednak na płasko najwygodniej.

A przy dzieciach to jednak na płasko najwygodniej.
- mała_czarna
Jakoś nigdy nie mogłam się przekonać ale można wiosnę zrobię kolejne podejście.Misiaq pisze:Koturny?
- mała_czarna
Wyglądają fajnie. Będę polować na promocję jakaś bo tak to zaporowa trochę cena 

Misiaq, hahaha, buty od tommyego były moim fetyszem na studiach... naprawdę potrafiłam miesiąc jechać na zupkach chińskich 
Miałam nawet bardzo podobne koturny, tylko modnie wtedy żółte. Cholernie niepraktyczne i cholernie mnie obierały.
Ale Twoje wyglądają ślicznie
i mustangi też ekstra
Miałam nawet bardzo podobne koturny, tylko modnie wtedy żółte. Cholernie niepraktyczne i cholernie mnie obierały.
Ale Twoje wyglądają ślicznie

- mała_czarna
Uff przyszły buty i wszystkie ok.
A te koturny TH faktycznie mają zawyżoną rozmiarówke i trzeba brać mniejsze?
A te koturny TH faktycznie mają zawyżoną rozmiarówke i trzeba brać mniejsze?
Misiaq, ja uwielbiam Mustanga...
Mam te zimowe o ktorych pisalam, trampaski dopiero po 4 sezonie zaczely sie troche rozwalac, jeansy tez mam jeszcze nawet te kupione przed 4 laty i sa caly czas super, a czesto noszone...
Swietne te buty TH! Szkoda ze wczesniej nie wiedzialam, bo maz kuzynki pracowal w TH w biurze i mial swietne znizki, ale od pazdziernika pracuje juz w innym miejscu :/
Mam te zimowe o ktorych pisalam, trampaski dopiero po 4 sezonie zaczely sie troche rozwalac, jeansy tez mam jeszcze nawet te kupione przed 4 laty i sa caly czas super, a czesto noszone...
Swietne te buty TH! Szkoda ze wczesniej nie wiedzialam, bo maz kuzynki pracowal w TH w biurze i mial swietne znizki, ale od pazdziernika pracuje juz w innym miejscu :/
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵