Sukienki
Re: Sukienki
Karla super!
Adu kridys wrzucała link do strony z takimi kieckami
Adu kridys wrzucała link do strony z takimi kieckami
KarLa, wow! Wygladasz ekstra! I figura i sukienki! I jakie ty masz dlugie wlosy!
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Eschericha, nuutella, Ruby, dzięki, to zostawiam
w sumie to patrząc na to że ostatnio we wszystkim czuje się do dupy, po tym jak widziałam swoje zdjęcia z plaży, to w tych naprawdę czuje się fajnie.
Ruby, ja mam obcięte włosy
miałam z 10cm dłuższe
tylko tu nie są ułożone ani wyprostowane, bo ma szybko suszyłam i leciałam do miasta 

Ruby, ja mam obcięte włosy

KarLa, o.patrz! A mi sie i tak mega dlugie wydaja, ale.pewnie dlatego, ze glownie mam cie w glowie z krotkimi wlosami...
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Meg, dziękuje :*
Misiowa, Mimezja dzięki :*
Ruby, no kiedyś byly krótkie
Teraz dopiero po prawie roku byłam u fryzjera dlatego nie mialam obcinanych. Pierwszy raz od wielu lat miałam takie długie
Misiowa, Mimezja dzięki :*
Ruby, no kiedyś byly krótkie

Teraz dopiero po prawie roku byłam u fryzjera dlatego nie mialam obcinanych. Pierwszy raz od wielu lat miałam takie długie

Karla, moje serce skradła ta różowa
jesteś śliczna!

Karla 
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Sofii, Miśka, lisbeth dzięki :*
Sofii, mi też najpierw spodobała się rozowa, ale szwagierka mówiła że w bialej nawet lepiej, a M. I teściowa że ładnie i w jednej i drugiej
Sofii, mi też najpierw spodobała się rozowa, ale szwagierka mówiła że w bialej nawet lepiej, a M. I teściowa że ładnie i w jednej i drugiej

nic dodać, nic ująć. Najpierw czytam w odchudzaczkach jak bardzo jest źle, a potem widzę to zdjęcie i pytam WTF? Oczywiście wyglądasz ekstra w obu

Też mi się ta różowa spodobała.Sofii pisze:Karla, moje serce skradła ta różowa jesteś śliczna!
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka