Sukienki
Re: Sukienki
Sofii, Miśka, lisbeth dzięki :*
Sofii, mi też najpierw spodobała się rozowa, ale szwagierka mówiła że w bialej nawet lepiej, a M. I teściowa że ładnie i w jednej i drugiej
Sofii, mi też najpierw spodobała się rozowa, ale szwagierka mówiła że w bialej nawet lepiej, a M. I teściowa że ładnie i w jednej i drugiej
nic dodać, nic ująć. Najpierw czytam w odchudzaczkach jak bardzo jest źle, a potem widzę to zdjęcie i pytam WTF? Oczywiście wyglądasz ekstra w obu Misiowa też super- brałabym obie
Też mi się ta różowa spodobała.Sofii pisze:Karla, moje serce skradła ta różowa jesteś śliczna!
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
KarLa, jak dla mnie obie super, ale ta różowa trochę bardziej
KarLa, super wyglądasz, obie bierz
Sowaa, dzięki, mogę wrzucić zdjęcie w stroju, jednego przez przypadek nie wykasowałam wtedy już nikt nic nie napisze
Farazi, dzięki, właśnie w tej różowej lepiej się czuje, już na urodzinach teściowej miałam ja ubrana
Efryna, dzięki, właśnie nie mogłam się zdecydować która więc wzięłam obie
Farazi, dzięki, właśnie w tej różowej lepiej się czuje, już na urodzinach teściowej miałam ja ubrana
Efryna, dzięki, właśnie nie mogłam się zdecydować która więc wzięłam obie
Wiem że to nie ten temat, no ale tu było wspomniane więc wrzucam to co się kryje pod sukienka (śmiech przez łzy)
Twarz wycielam bo w M. czapce krzywo założonej nie nadawała się do upublicznienia.
Może jak wrzucę zdjecir to poczuje motywację.
Tu jestem w miarę opalona więc nie ma 100% tragedii. Zdjęcia z Ie w stroju wykasowałam, tam byłam blada i gruba
Twarz wycielam bo w M. czapce krzywo założonej nie nadawała się do upublicznienia.
Może jak wrzucę zdjecir to poczuje motywację.
Tu jestem w miarę opalona więc nie ma 100% tragedii. Zdjęcia z Ie w stroju wykasowałam, tam byłam blada i gruba
- Załączniki
-
- IMG_20210707_000719.jpg (1.88 MiB) Przejrzano 3038 razy
Ogólnie jet to zdjęcie nie pozowane, bo szlam po telefon a M. Mi zrobił zdjęcie, więc bez pozowania, cała ja.
Gacie mam trochę za małe ale w kartonach nie moglam znaleźć tych dobrych
Gacie mam trochę za małe ale w kartonach nie moglam znaleźć tych dobrych
- Escherichia
KarLa, dobrze jest! Wyglądasz lepiej niż 3/4 plażujących nad Bałtykiem
Escherichia, jakoś tego nie czuje, ale dzieki. Ten brzuch tylko na zdjęciu wygląda w miarę, bo to była wczesna godzina. Popoludniu jest 2 razy większy
Karla, mój brzuch wygląda dokładnie tak samo, jak Twój, więc rozumiem a ja jeszcze jestem blada. Ale też mam w nosie i zakładam bikini
Misiowa, tak jak pisałam, to poranny brzuch później jest gorzej. No i cellulit jeszcze no ale w ciuchach na plaży nie będę siedzieć
To chyba każdy tak ma. Tzn każdy normalny, a nie Lewandowskiej czy Chody heheMisiowa pisze:Karla, o tak, mój brzuch też jest większy wieczorem.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka