Po dłuższym czasie polecam szmapon w kostce od Czterech Szpaków.. Używam 6ty miesiąc. Bardzo wydajny, przedłuża świeżość moich włosów, są miękkie i sypkie, nie mam problemu z rozczesywaniem

Nie zamierzam zmieniać
Czy ktoś poleca jakiś peeling do skóry głowy?
Po paru miesiącach polecam także czarne mydło jako peeling enzymatyczny. Skóra twarzy oczyszczona, wygładzona.. Produkt bardzo wydajny

Również zostaję przy tym na dłużej
Polecam także kosmetyki Soraya Plante. 99% naturalnych składników, dobra cena. Mam płyn micelarny (bardzo ładnie zmywa makijaż), piankę i żel do mycia twarzy (wolę piankę) - nic nie szczypie w oczy, ładnie czyści.. Tonik do twarzy również bardzo przyjemny

Posiadam też krem na dzień ujędrniający oraz na noc nawilżający.. szybko się wchłaniają, skóra nie pozostaje tłusta

Kosmetyki tej serii również zostaną ze mną na dłużej
Kupiłam na promce puder transparentny z Mary Kay.. Zobaczę czy opyla się bardziej od tych z Wibo

Wciąż kusi z Laura Mercier, ale drogi zakup na raz pomimo dużej gramatury.. a ja nadal nie wiem, co miałyście na myśli mówiąc, że robi cuda
Za to krem BB ze Skin 79 mnie rozczarował.. Za ciężki, wrócę do "cienkiego" Garniera

Skin 79 jeszcze mi został, muszę przyznać, że bardzo wydajny..