Hybrydy w domowych warunkach.
- Escherichia
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Ja używałam bazę witaminowa z Semilaca i mega nie polecam. Kilka moich koleżanek miało to samo, czyli kruche paznokcie, wiecznie odchodzaca baza, dziwne zmiany w kolorze paznokcia. Dla mnie porażka.
Baza z indigo, ta proteinowa, jesy super, kupiłam neonail z myślą, że też taka będzie, ale mam tak samo jak Escherichia, że odchodzi.
Baza z indigo, ta proteinowa, jesy super, kupiłam neonail z myślą, że też taka będzie, ale mam tak samo jak Escherichia, że odchodzi.
Adu, a gdzie kupię tą z indigo?
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Meg, zapewne w internecie;) ewentualnie pewnie gdzieś w galeriach sa wyspy, ale ja korzystam z dobra Internetu;)
Adu, kurde. Szkoda, bo nie lubię zamawiać przez neta Wiem, dziwna jestem
Wczoraj dotarł do mnie mój zestaw do hybryd
Z lakierów były tam trzy kolory. Fajnie moim zdaniem.
Z lakierów były tam trzy kolory. Fajnie moim zdaniem.
- Escherichia
Super kolory
Meg, wrzuć zdjęcie jak zrobisz tym ostatnim
Ja dziś idę, ale ja jak zwykle na nudno czyli nude
Ja dziś idę, ale ja jak zwykle na nudno czyli nude
Meg super kolory!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Escherichia piekny kolor
Ale Wam zazdroszcze tych hybryd. Ja sobie zrobilam paznokcie w niedziele to dzis juz nadaja się do nowego malowania
Ale Wam zazdroszcze tych hybryd. Ja sobie zrobilam paznokcie w niedziele to dzis juz nadaja się do nowego malowania
Mimezja, a dobrze kojarzę, że wcześniej nie miałaś takich problemów? Jak długo sobie przedtem robiłaś hybrydy?
Ja się chyba powoli uzależniam za 3 tyg ściągnę do porodu i nie wiem jak to zaniosę heh. Wiecie może jak szybko po porodzie można?
Ja się chyba powoli uzależniam za 3 tyg ściągnę do porodu i nie wiem jak to zaniosę heh. Wiecie może jak szybko po porodzie można?
Mia, ja robilam napewno jak maz jeszcze byl w domu po porodzie, a byl 4 tygodnie, wiec napewno w ciagu tych 4 tygodni...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Mia kiedy robiłam sporadycznie u kosmetyczki to nigdy nic się nie działo. 2 lata temu wiosną kupiłam sobie zestaw do hybryd i pierwsze co mnie doświadczyło to baza witaminowa semilaca która mi zniszczyła płytkę. Potem kupiłam bazę neonail i trudno mi powiedzieć, ale ze 2-3 miesiące było ok, a potem coraz mocniej zaczęły mi pękać opuszki, to się jakoś zbiegło z powrotem do pracy i uznałam, że musiałam się czymś zarazić co było na klawiaturze któregoś z komputerów z których korzystałam. Dobre pół roku leczyłam się dermatologicznie aż sama postawiłam sobie diagnozę, że to uczulenie na hybrydy. Po ostatnich przejściach nie chcę nawet myśleć o próbie malowania u kosmetyczki.
Mimezja, ja nawet nie wiedziałam, że nie można po porodzie. Ale w sumie nie wiem kiedy robiłam...
Mia, nie wiem czy najpierw nie zrobię tego czerwonego.
Mia, nie wiem czy najpierw nie zrobię tego czerwonego.
Dziewczyny, znacie jakąś dobrą odżywkę do paznokci bez formaldehydu itp., łatwo dostępną (mile widziany Rossmann)?
Dziś ściągnęłam hybrydy do porodu (chlip) i chcę jakoś przetrwać te kilka tygodni, a kosmetyczka objawiła mi smutną prawdę o lubianej przeze mnie dotąd Eveline 8w1.
Dziś ściągnęłam hybrydy do porodu (chlip) i chcę jakoś przetrwać te kilka tygodni, a kosmetyczka objawiła mi smutną prawdę o lubianej przeze mnie dotąd Eveline 8w1.